пароль
пам’ятати
[uk] ru

Банальні речі


Банальні речі
В дитинстві я дививсь один мультфільм (80 днів навколо світу), там головний герой часто повторював фразу:
ИСПОЛЬЗУЙ ТО ЧТО ПОД РУКОЙ И НЕ ИЩИ СЕБЕ ДРУГОЕ.
І завжди виходив переможцем. Саме тому що він ЕФЕКТИВНО використовував наявні ресурси і тверезо оцінював ситуацію.
А що в нас? Суцільні істерики. Чи допомагають вони нашим хлопцям на фронті? Чи сприяють вони перемозі над корупцією?
 
На сьогодні в суспільстві мусується кілька істкерик:
1. та 2. Треба АТО назвати ВІЙНОЮ і оголосити ВС, натомість влада назвала війну АТО і оголосила перемир'я.
 
Всі якось забувають, що (навмисно даю російською):
Объявление войны — юридическая, дипломатическая процедура в международном праве и международной политике, заключающаяся в официальном, в установленном порядке предупреждении одним государством другого о прекращении между ними мира и переходе в состояние войны.

Отже плюси:
 
Ми зможемо вводити військові суди, комендантські години, замість цивільних адміністрацій на місцях керуватимуть військові коменданти, а не наявні ригоанально-комуніздичні місцеві ради та мери.
 
Отже мінуси:
 
Кому оголосити війну? Лугандонцям не можна адже це їх лише легітимізує. Росії не варто адже це лише легітимізує її дії на Донбасі і остаточно розв'яже руки.
Вибори у ВР накриваються.
Якщо ми проголосили війну чи не оголосять нас же і агресором? І чи зможемо ми тоді купувати зброю? І взагалі чи зможуть нам постачати навіть ті самі бронежилети?
Де взяти стільки чесних порядних ВІЙСЬКОВИХ котрі стали би достойними комендантами (причому ще і ГОСПОДАРНИКАМИ!)
На окупованих територіях нічого не зміниться.
 
Висновок: Мінусів здається більше. Причому частково низку моментів котрі йдуть в плюсах можна вирівняти законодавчо (правда навряд чи цим складом ВР)
 
Перемир'я.
 
Плюси:
 
Відбувається звільнення взятих в заручники терористами наших військових та волонтерів і просто патріотів.
Наша армія активно міцніє (он батальйони Донбас, Азов, Дніпро вже перетворені на ПОЛКИ і інші батальйони добровольців почали отримувати важке озброєння) поповнюється зброєю, а новобранці мають час пройти підготовку на полігонах (адже це лише в уяві окремих людей наші склади повні технікою. Так повні, але технікою котра потребує РЕМОНТУ, а ремонт часу і ресурсів).
 
Припинивсь відступ. Наші змогли укріплювати свої позиції та готуватись до зими. Дипломати отримали час для відстоювання позицій і вирішення дипломатичних проблем для пояснення ситуації в Україні (їх там багато, Ерефія щедро платить як іноземним урядам так і своїй пропагандистській машині). Маємо час звернути погляд суспільства на ситуацію в середині України (корупція, економічні негаразди, підготовка до зими, ВИБОРИ, тощо).
 
Та і проблеми з керуванням армії, розслідування Іловайської трагедії, тощо легше вирішувати в умовах перемир'я, чим під час активних бойових дій.
 
Мінуси:
 
Бойові дії фактично тривають. Наші хлопці не можуть відкривати вогонь першими. Ворог перегруповується, нарощує сили за рахунок постачання Росії. Намагається вибудувати структури квазідержав (є інфа, що навіть гривні з Криму їм завезли), вибори хочуть СВОЇ провести 2 листопада для своєї псевдо легімітізації.
 
Висновок: Плюсів здається більше.
 
3. Вибори, вибори кандидати ..................
 
Добре що хоч в виборчій тематиці перестала мусуватись тема:  А  НАКУЙ НАМ ЦІ ВИБОРИ. Все ж таки ця ВР доводить, що вона неспроможна приймати нормальні закони.
І закони про особливий статус окремих районів та амністію терористам прийняти їй легше чим закон про люстрацію, а змінити виборчі закони взагалі не змогла.
Причому моя особиста думка, що всі ті закони потрібні, хоч люстраційні важливі. Адже всі ті амністії та особливі статуси то реакція на ситуацію, а люстрація це те що потрібно для держави від початку її існування.
 
Отже вибори потрібні і потрібно реально підходити до вибору.
Дивіться по ділам шановні.
Особисто мій вибір по партії це Блок Порошенко (ну вистачило мені того що було у 2005 році коли демократи так сварились, що українофоби до влади прийшли. Тож я хочу, щоб президент мав можливість реально впливати на ситуацію в країні і не гавкавсь з головою уряду з будь якого приводу як це вже було і до поганого привело.
 
По мажоритарці, ось де гівна повно.
 
4. ГЕТЬ  ПОРОШЕНКО
Це найнезрозуміліша істерика.
Ні зрозуміло, коли цю істерику підхоплюють українофоби, їм треба відновити статус-кво, скинути президента і маємо: НЕЛЕГІТИМНА  ХУНТА, відсутність влади, хаос весни 2014, прараліч виконавчої влади і т.д.
Але коли істерять з цього приводу патріоти не зрозуміло. Чи вони дійсно патріоти? Чи в них є щось запропонувати чи то просто в стилі А  ПОЗВІЗДЄТЬ..................
 
Ось наприклад з моїх НЕТЛЄНОК (в принципі видно що це просто істерики, адже заміни прізвище Порошенко на Тимошенко, Ющенко, Тягнибок, Янукович чи будь хто з політиків минулого і сучасного і ці цитати можна так само видавати нагора pardon але яка практична суть і мета цих істерик?):
 
SIM 16.09.2014 09:22:34
В Киеве рыгам делать нечего, их интересы представляет Порошенко.
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23511.phtml#main_comments
Блик 16.09.2014 11:04:11
да хватит тупить, ну кому еще не понятно, что именно шоколадный заяц все и мутит?!
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23515.phtml#main_comments
Marina Orlova 23.09.2014 07:07:53
Порошенко -ставленник криминально-олигархичной власти. Он воплощает в жизнь ВСЁ,  что задумал Путин.
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23591.phtml#main_comments_comment_1398912
справедливый 23.09.2014 13:45:47
Ну что тут скажешь - такое говно как Пеца нам не нужен ! В прочем мне и раньше это было ясно, но была надежда !
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23591.phtml#main_comments
Сліпий Пью 23.09.2014 12:14:11
Пороха пора сливать - хотя бы за проебаный Илловайск - он верховный говнокомандующий и ответственность за тысячи убитых наших ребят на нем
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23591.phtml#main_comments
chist 23.09.2014 15:40:16
петераст, расскажи, что твоё шоколадное импотентное чмо сделало? без упоминания кого-либо, просто скажи, что этот гандон сделал полезного для страны?
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23595.phtml#main_comments_comment_1399118
До тех пор, пока скотина Порошенко остается президентом нашей многострадальной Украины, украинцев нужно называть - БЫДЛО!  © NewNeandertalien
http://durdom.in.ua/uk/main/anecdotes.phtml

Особисто я хочу від президента лише:
1. Щоб він не виходив за межі своїх повноважень.
2. Виконував свої повноваження по повній програмі.
3. Не був українофобом.
4. Не заважав громадянам займатись своїми справами (законними).
5. Не гріб все під себе і подавав приклад боротьби з корупцією.
 
Поки що особисто за моїми спостереженнями перші чотири пункти Порошенко задовольняє. З пятим не зовсім ясно, адже ось є факти того що його підлеглі в ГПУ і ЗСУ мають недобру репутацію, а реакція на це квола. Можливо чекають всі виборів? Ну там запас часу не великий. Вже весною з цим все стане ясно.
 

Тому що потрібно від кожного притомного патріота:
 
1. Допомагати армії.
2. Допомагати пораненим та родичам наших полеглих воїнів.
3. Зміцнювати громадянське суспільство, не бути байдужими до фактів корупції, чиновницького свавілля, тощо. ЖОДЕН  ПРЕЗИДЕНТ не змінить ситуацію, хоч би тому що не має кадрів навіть замінити і призначити кількох послів, не те що набрати тисячі чиновників. Наразі Майдан дав можливість людям активно відстоювати свої права. Комуно-ригоанали ще бояться народу, тож народ має зробити цей страх чиновників перед народом постійним!
4. Переходити на українську мову. (це також важливо, раджу прочитати досить правильні аргументи: http://glavnoe.ua/news/n192910) Тим більше ви ж самі бачите, перше що роблять окупанти, що в Криму, що в Донбасі, це ЗАБОРОНЯЮТЬ  УКРАЇНСЬКІ  ТБ, та УКРАЇНСЬКУ МОВУ.
Ну і як каже Свирид Опанасович на ФБ:
та слєдім, щоб віздє парядок був, нахуй! А не те, шо січас.

Банально. Не досить креативно. Але правильно.
Оце і все шановні.
 
І ми неодмінно переможемо тоді:

 

© Слово [24.09.2014] | Переглядів: 1914

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.0/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати