пароль
пам’ятати
[uk] ru

Шахтер



Працівники шахти "Суходільська-Східна" вважають високим рівень забезпечення техніки безпеки на об'єкті.
Про це йдеться в листі шахтарів на адресу прем'єра Миколи Азарова, яке цитує "Інтерфакс-Україна".
Лист підписаний членами трудового колективу, профкому об'єднання "Краснодонвугілля" і незалежною профспілковою організацією підприємства.
"Головне - в годину випробувань керуватися принципом об'єктивності, уникати поспішності в словах і вчинках", - констатується в документі.
При цьому наголошується, що на шахті проводиться велика робота по оздоровленню умов праці.
Також вказується, що "трудящі широко інформуються про всі нещасні випадки, які сталися в галузі та заходи їх недопущення".
"Шахта повністю забезпечена засобами індивідуального та колективного захисту. У колективі здоровий моральний клімат. Трудящі нашого підприємства докладуть всіх зусиль для недопущення таких випадків і винесли гіркий урок з цього", - підкреслюється в заяві трудового колективу.
"Наш дружний, працездатний колектив працював і буде працювати по створенню безпечних умов праці. Трудовий колектив підтримує адміністрацію шахтоуправління у всіх питаннях, пов'язаних з діяльністю нашого підприємства, ми вирішуємо і будемо вирішувати всі питання спільно", - резюмується в документі.
У той же час у листі наголошується, що ряд працівників дотримується іншої думки, "але вона абсолютно в меншості і не відповідає дійсному стану справ на шахті".
Як повідомлялося, наприкінці липня - початку серпня на ряді українських шахт сталися аварії. В результаті вибуху на "Суходільській-Східній" загинуло 26 людей.

Spoch [06.08.2011] | Переглядів: 1255

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/3

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook