пароль
пам’ятати
[uk] ru

Мої поради


Мої поради
Після президентської кампанії я весь рік відчував себе забрудненим сміттям, сміттям мого рідного мудрого, але неохайного народу. Зараз ми читаємо багато коментарів різної якості щодо поразки України. Пише розумна і компетентна Латиніна, пише розумний і підлий Березовський, пишуть взагалі всі, кому не лінь. Я хочу підказати Юлії Тимошенко, що треба робити саме зараз. У неї є кому підказувати, я це знаю. І саме тому, що вважаю її підкажчиків або ідіотами, або підлими кретинами пишу цей текст.
Треба робити наступне: уходити в підпілля, налагоджувати мережу, яка має стати основою партійного будівництва, а також основою правоохоронних органів УКРАЇНИ.
Це єдиний ефективний засіб, перевірений часом, і не треба зважати, що їм користувалися сатанинські організації, як-то комуністична парті Карла Маркса, націонал-соціалістична партія Гітлера, фашистська партія Муссоліні.
Гітлер своєю політикою, своєю псевдонауковою демагогією спаплюжив дуже необхідну на сьогоднішній день теорію расових відмінностей. Ленін, Сталін і решта комуністичних тиранів спаплюжили всі теоретичні набуття в галузі соціальних відносин.
Тільки користуючись новою політичною технологією, а саме – націоналістичними акціями проти окупаційного режиму, який зараз знищує українську державу, можна знищити цих окупантів.
Ви, Юліє Володимирівно, висловились щодо зміни Конституції для перемоги демократії. Це політична наївність, яка не дозволить ніколи Вам прийти до влади. До влади мусить прийти людина приблизно така, як я. Ця людина має відрізнятися від Вас тим, що для неї країна Україна має бути настільки вище всього іншого, що навіть отримавши набагато менше повноважень, ніж Прем’єр-Міністр і контролюючи тільки Міністерство внутрішніх справ, ця проста і безхитрісна істота зуміла би б розстріляти всіх політичних ворогів України, як би вони себе не називали: провінціалами, інтернаціоналістами, нацистами, фашистами, антиураїністами. Бажаю Вам в підпіллі, в криївках, використовуючи досвід УПА сформувати нарешті команду, яка би прийшла до влади і знищила всіх вище згаданих ворогів України. Зобов’язуюсь написати теоретичні обґрунтування на рівні «Популярної політології» (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/2516/user_id/6268.phtml). Рятуйте себе
Ви потрібні Україні
А! Перемагати треба нестандартними засобами.
Відкинемо Інтернет-ідіотизм Каганця
започаткуємо нашу українську ІНТЕРНЕТ-РЕВОЛЮЦІЮ!
© В. Пселдонімов [01.01.2011] | Переглядів: 1878
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.4/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати