пароль
пам’ятати
[uk] ru

Парк кацапського періоду


Парк кацапського періоду
Крим повернемо цієї зими. chch
 
Треба буде звернути увагу на так званий "Парк левів Тайган", де директором такий собі русскомірець Зубков (він ще й директор Ялтинського зоопарку). Наразі дуже талановита людина, справді любить тварин. Такий собі тигрячий батько. Але - затятий русскомірець.
 
Він кілька днів тому, під час великого херсонського мародерства, поїхав у Херсонську область зі своєю вірною напарницею Алєксагіною "рятувати" тварин. Тобто - займатися мародерством, красти тварин з зоопарку й відвозити їх до Криму.
 
Парк "Тайган" у Білогірському районі Крима  Зубков організував на базі колишньої військовой частини. Скоріш, звідти пішла українська армія. Організував "саванна-парк" талановито, з розмахом. Згодом потрапив у скандал, потім під рассєйський суд. Дуже возмущався. 278385 Кілька днів тому його випустили з тюряги, якось домовилися щось віджати.
 
Літературний відступ -
Наразі невідомо, навіщо було витрачати бюджетні гроші на ту армію в Криму, коли вона відійшла звідти, порушивши Устав. Так, не армія винна в ПЕРЕдачі Криму рашці. Але перед очима бравий лєтун у льотній хвуражці Юлій Мамчур, що браво марширує з прапопром, а не стріляє по рашкованам. Зараз він десь у штабах вичухує свої яйла, хєрой.

Отже, скоріш усього, активний русскомірєць Зубков не залишиться в Криму. Він збере тваринок і відправить їх в рашу. Там є територія, де організувати новий "Тайган". У тайзі, наприклад.biggrin
 
Якщо чесно - жаль, що така талановита й віддана своїй справі людина - затятий русскомірский покидьок. Й навряд, тікаючи в па-рашу, він залишить не зруйнованою інфраструктуру того насправді прекрасного зоопарку.
 
Ну а нам що робити? Те, що й робимо поки що - знищувати чмонь. Gangster Мстити їм за все, і навіть за загиблих в Україні тваринок
 
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2022/11/10/7375796/
© Левонтій [12.11.2022] | Переглядів: 375

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.2/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати