для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЗРАДА І ПЕРЕМОГА


ЗРАДА І ПЕРЕМОГА
     Поняття «зрадолюб» і «зрадо@об» вже давно стали звичними для політичного інтернет-сегменту, але багато людей і далі часто плутаються у цих поняттях, особливо у контексті діяльності двох останніх Президентів України. Тому я на конкретних фактах покажу – чим у цьому контексті відрізняється зрада і перемога.
  
- Розмови про депутатську недоторканість під час правління Порошенка – це ПЕРЕМОГА, а прийняття Закону про депутатську недоторканість при Зеленському – це ЗРАДА.
 
- Обіцянки Порошенка встановити курс долара «не більше десяти» - це ПЕРЕМОГА, а відсутність такої обіцянки з боку Зеленського – це ЗРАДА.  

 
- Ріст курсу долара при Порошенку і девальвація національної валюти – це ПЕРЕМОГА,
, а падіння курсу долара при Зеленському – це ЗРАДА.

 
- Спроба імплементації у мінські домовленості формули Штайнмаєра Петром Порошенком – це ПЕРЕМОГА, а спроба імплементації цієї формули Зеленським – це ЗРАДА.
https://tsn.ua/politika/poroshenko-zayaviv-scho-formuli-shtaynmayera-nikoli-ne-isnuvalo-tri-roki-tomu-vin-sam-doruchav-gotuvati-yiyi-implementaciyu-v-ukrayinski-zakoni-1420926.html  
https://www.bbc.com/ukrainian/news-49962679
 

- Пункт мінських домовленостей Порошенка № 9, де контроль над кордоном повинен відбуватися ПІСЛЯ місцевих виборів на Донбасі – це ПЕРЕМОГА, а вимоги учасників «нормандської четвірки»  дотриматися цього порошенківського пункту – це ЗРАДА.
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2015/02/12/7058327/

 
- Поставлення Порошенком безпекових складових на задні позиції мінських домовленостей – це ПЕРЕМОГА, але критика Порошенком цієї «дорожньої карти» сьогодні – це також ПЕРЕМОГА.    
 
- Спроба Порошенка у 2016 році розвести війська на Донбасі на лінії розмежування – це ПЕРЕМОГА, а аналогічне розведення військ Зеленським – це ЗРАДА і здача національних інтересів України. https://novynarnia.com/2016/09/21/u-minsku-pidpisano-ugodu-pro-vidvedennya-viysk-u-troh-zonah-bezpeki-na-donbasi/?aid=13P92Y.wghot&aid=13P92Y.wghot
https://www.osce.org/ru/cio/266271?download=true
 
- Використання Порошенком у перемовинах з  сепаратистами В. Медведчука і Л. Кучми – це ПЕРЕМОГА, а використання цих осіб Зеленським – це ЗРАДА.
 
- Заклики виводити людей на новий майдан за часів правління Порошенка – це ЗРАДА, розхитування човна, робота на ворога і т.п., а заклики виводити людей на майдан за часів Зеленського – це ПЕРЕМОГА.
 

- Заклики запровадити ринок землі Порошенком – це ПЕРЕМОГА, а спроба втілити це в життя Зеленським – це ЗРАДА.
 
- Обмін полоненими під час правління Порошенка – це ПЕРЕМОГА, а обмін полоненими під час правління Зеленського – це ЗРАДА.
 
Судячи з наведених фактів, зрада швидше всього буде постійно продовжуватись, тому дуже важливим є - не плутати зраду з перемогою і відкривати очі зрадо@обам на очевидні факти. І взагалі, усім вже давно варто зрозуміти: все, що робив, робить і буде робити П.Порошенко – це перемога, а все, що робили, роблять і будуть робити усі інші політики – це зрада.  І зрозуміти це зазомбованому народу повинна допомагати сама прогресивна, розумна і патріотична частина суспільства -  прихильники Петра Олексійовича, який неодмінно повинен стати наступним Президентом України і повернути нам наше «життя по-новому».    
 
Розширений список перемог: https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/31893/user_id/10530.phtml
 

© Даяна [30.12.2019] | Переглядів: 1680

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.5/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook