пароль
пам’ятати
[uk] ru

НЕ ЖИДОМ ЄДИНИМ…


НЕ ЖИДОМ ЄДИНИМ…
     Прокоментувати статтю шановного violonchelistа «Антисемітизм. Ідеологія, чи клініка?» https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/31556.phtml в рамках коментаря виявилося не можливим із-за недостатнього об’єму поля для коментарів. Тому і з’явилося це ІМХО.  
     Перш за все, хочу сказати, що в єврейському питанні, тай не тільки в ньому, я маю свою точку зору, яка не завжди всіх влаштовує, а багато хто навіть не розуміє про що мова. Почну з того, що в світі існує декілька «вічних» тем, чи причин, для розпалювання ворожнечі між людьми. Це расизм, ідеологія якого обґрунтовується тим, що одна раса більш розвинута ніж інші. Це релігія, де кожна віра впевнена, що її бог правильний і істинний, а інші - фальшивки. Це мова, яка виступає яблуком чвар. Це нацизм, де одна нація вважає, що вона є вінцем творіння, а решта – недорозвинута отара. Ну і так далі.
     Питання антисемітизму як раз і відноситься до категорії своєрідного нацизму, але в цікавій, спотвореній формі. Антисемітизм вважає винуватцями всіх людських бід та негараздів виключно євреїв. Не будемо далеко ходити. В Україні багато людей впевнені, що всі біди від євреїв. Президент – єврей (Вальцман). Головна його опонентка Тимошенко – єврейка (Капітельман). Прем‘єр-міністр – єврей Гройсман, ну і так далі.
     Тож, цікаво розібратись, звідки «ноги ростуть»? Щоб хоч якось зрозуміти, чому це так, треба оглянутись назад, знайти першоджерела нинішнього буття. Оскільки нас цікавить єврейське питання, то і згадаємо історію євреїв. З офіційних джерел, в тому числі й з Біблії, ми знаємо, що євреї були в єгипетському рабстві. Потім Бог змилувався над ними, дав їм Мойсея та своє благословення і звільнив з єгипетського рабства. Далі, щоб направити їх на путь істинний, послав їм свого сина Ісуса, а тоді ще й дозволив його розп’яти на хресті, щоб скупити всі гріхи євреїв, бо вони були богоізбрані. Історичні джерела теж щось похоже на біблійські оповіді розповідають. І вкорінюється думка, що як що євреї, народ благословенний Богом, то він має певні привілеї. А це не всім подобається.
     А як же все насправді? А насправді було трішечки по іншому. Насправді була велика єгипетська імперія, тай не тільки єгипетська, яка технічно була більш передова, ніж сучасний світ. І як водиться, кожен хотів бути владикою світу. Але з цієї затії завжди виходить те, що в казці про Золоту рибку. В фіналі – діряве корито. Так і вийшло. При війні за переділ світу і переділ влади, цивілізація на землі була практично знищена. Застосовувалась не тільки ядерна і термоядерна зброя, а й така, якої сучасний світ ще не знає. Зникли і знання. Залишились тільки деякі пам’ятки, такі як піраміди, Стоундхендж, полігональні кладки, Велика китайська стіна та інші. Сучасна наука, звичайно, висуває всякі версії про бронзові інструменти та ричажні приспособи, але вони не витримують ніякої критики. Тож знання про колишні технології залишились в казках та в уцілілих представників тої епохи. І ми як раз підійшли до єврейського питання.
     Верхівка елітних зодчих, майстрів будівельників, які будували величні храми та інші мегалітичні споруди, в тому числі й піраміди – вижила. І не просто вижила, а й дещо зуміла зберегти з бувших знань та технологій. Залишки після баталій не мали практично ніякої цінності, та й в уцілілих зодчих не було ні сил ні ресурсів владарювати над світом. Але світ поступово відроджувавсь, а амбіції ним правити нікуди не зникли, а лише посилювались. Першими союзниками зодчих були євреї, оскільки вони були споріднені з зодчими, практично таж нація, тільки нижча каста. Звідси й легенда про богоізбраність євреїв.
     За тисячоліття зодчі намагались побудувати такий світ, який би їх влаштовував. Та все проконтролювати не можливо. Тим більше, що збереглись і інші представники бувшої цивілізації з деякими знаннями і технологіями. Тому йшла запекла боротьба, йшли війни, палились бібліотеки, переписувалась історія і т. д. Ця боротьба триває і по нині. Ми не завжди розуміємо причини того чи іншого явища, але причина одна – володіти світом. Та я відволікся. Повернемося до євреїв. Це один із елементів цієї боротьби.
     Не будемо кривити душею, але єврейська нація має дещо вищий інтелектуальний потенціал, особливо в творчій сфері, ніж інші нації. Порівняйте, скільки вчених, поетів, музикантів, філософів і інших творчих людей, вихідці з євреїв, а скільки, інших національностей. Але, не зважаючи на те, що вони допомагають зодчим будувати світову владу безпосередньо, вони ще є і непоганою ширмою. Хто для вас буде більш реальним ворогом, сусід, який надумав о другій годині ночі попрацювати перфоратором, чи північно-корейський вчений, що придумує водневу бомбу. Звичайно сусід. Бо він не дає спати. Тож і єврей у всьому винуватий (ремонтує він черевики в будці за рогом, чи сидить в президентському кріслі), а не якийсь ефемерний трильярдер, якого ми і на картинці не бачили.
     А справжні винуватці наших негараздів майже закриті від нас. Я можу назвати декілька прізвищ тих, хто є потомками древніх зодчих, і то не впевнений в їх достовірності. Це, наприклад, Ротшильди (Байєр або Боуер), Брюси, Кавендиши (Кеннеді), Медічі, Гановери, Габсбурги, Крупп, Плантагенети, Рокфеллери, Романови, Синклейри (Сент-Клери), Варбурги (дель Банко), Виндзори (Саксен-Кобург-Гота). І це далеко не весь список сімейств що вже практично керують світом. Вони являються верхньою палатою так званої таємної організації масонів (масон – вільний каменяр). Шлюби в них укладаються тільки між своїх. Чужі туди не допускаються тисячоліттями. Також не допускаються чужі у верхню палату масонів. Зате немає ні єдиного правителя ні єдиної держави, який би не був посвячений у масони, правда в більш низькі палати. Тож всі ідеології, релігії, війни, революції, в тому числі й антисемітизм, розробляються та впроваджуються вище вказаними людьми по чітко розробленому плану.
     А що євреї. Це просто інструмент в руках майстра. До-речі, років 400 тому, прості євреї навіть не мали прізвищ.
     Тож гризімося, лаймося, кусаймося, ненавидьмо один одного, ненавидьмо чужі погляди, чужі думки, чужі релігії і заганяймо себе в рабство. Саме цього від нас і хочуть.
     Ось така в мене казочка вийшла для дорослих. По цьому, бувайте здорові, та інколи думайте, не тільки про сто грам і пончик.  
© TVOREC [03.11.2017] | Переглядів: 1572

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.8/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль ::  Реєстрація
пароль
пам’ятати