для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЖИДИ І ЄВРЕЇ


ЖИДИ І ЄВРЕЇ
Часто в побутових розмовах ще за радянських часів доводилось чути від людей різного рівня освіти і інтелекту, тобто з точки зору соціології – репрезентативно, таку «глибокодумну» сентенцію - євреї народ непоганий, але от є серед них жиди і саме від них лихо всім людям і самим тим євреям також. Я весь час задавався питанням  - що ж то таке, хто такі ці демонічні жиди і звідки вони взялись, а також хто такі євреї, частина яких так негативно впливає на Всесвіт? Те, що саме так було, витікало з усієї радянської пропаганди, яка активно давала це зрозуміти особливо після успішних для Ізраїлю - батьківщини чи то євреїв чи то жидів, війн з арабськими державами. Читаючи літературних класиків як української, так і російської літератури, вкидалося на очі те, що класики ці завжди вживали назву жид, а не єврей. Таким чином виходило, що раніше хороших позитивних євреїв зовсім не було, а лише пройдисвіти жиди, хоча із змісту творів ці самі жиди не завжди були пройдисвітами - були і добрі люди серед них і погані. Ще більш дивним виявлялось те, що в західноєвропейських мовах, які є індоєвропейськими за сучасною лінгвістичною класифікацією, і зараз назви єврей не існує, а лиже жид.
Інтелігентна людина не має права не з’ясувати чому це так, що це за назва єврей і що це за назва жид, чому саме за радянської доби слово жид набуло такого негативного забарвлення, що самі  представники цього народу - вихідці з колишнього СРСР цураються свого жидівства і наполягають на своєму єврействі.
Отже почнемо із з’ясування назви єврей. Ця назва, на івриті – іврім, означає ті, які перейшли через ріку, це народ праотця Авраама, а через ріку Євфрат народ цей перейшов по велінню Всевишнього. Я не сану переказувати подальші пригоди Авраама і народа іврм, тобто євреїв, але зазначу тільки, що Тору Всевишній дав не народу іврім, а нащадкам онука Авраама - Якова (Ізраїля), і то не всім, а лише 20% тих його представників, які пішли за Моїсеєм з єгипетського рабства, і тим рабам Єгипта, які не були іврім, але пішли за Моїсеем і обрали свободу. Свобода набагато трудніша і дискомфортна ніж рабство, це доводить і посткомуністична ситуація, в тому числі і в Україні. Шлях визволених з рабства Моїсеєм людей також не був легким, не стану знову ж таки переказувати Біблію, тільки зазначу, що врешті решт створився народ Ізраїля - люди іудейської віри, яких римляни назвали жидам, що є римською транскрипцією слова іудей. Отже, обраний Всевишнім народ, народ, якому була надана Тора, - народ, який зветься жиди і далеко не всі єв-реї-іврім удостоїлись долучитись до цього обраного Богом народу.
А тепер торкнемось заповідей Ісуса Христа, ясна справа - не всіх, а лише одної. Читайте Книгу, тобто П’ятикнижжя Мойсеєве - там про Отця мого небесного говорив Син Божий.
П’ятикнижжя Мойсеєве, яке ми називаємо Старим Заповітом, написано івритом, дано Всевишнім жидам (а не євреям-іврім), саме жидам дано було завдання нести народам Світу Слово Боже, саме жиди завдяки Божому Промислу не зникли, не розчинились в інших народах, а навпаки – вбирають в себе не тільки нащадків Сима, а і нащадків Яфета (Ашкеназ - онук Яфета, Конді Райс – афроамериканка, Чжоу Ень-лай – китаєць і т. п.).
Я не буду занурюватись в історію і докладно викладати позитивний жидівський вплив на розвиток людства, зазначу тільки, що розвиток капіталізму став можливим завдяки протестантизму, започаткованому Лютером, який переклав (нехай недосконало) П’ятикнижжя Мойсеєве. Отже, філософія капіталізму полягає в Богоподібності людини, що витікає з Книги Берешит (докладніше про це див. мій текст «Популярна Політологія» http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/2516/user_id/6268.phtml розділ «Капіталізм»). Наука вибухнула своїми відкриттями і винаходами саме реалізуючи Біблейські засади (не стану тут докладно викладати лекції сучасних равинів і проповідників-протестантів, бажаючі можуть знайти відповідну інформацію на ютюбі - З. Матітьяу, Й. Левін, Л. Саврасов, О. Кушнір, О. Болот-ніков, В. Вайс, К. Ховайнд…).
Чому ж радянські ідеологи замінили жидів на євреїв? А от саме тому. Справа в тім, що головний ідеолог марксизму ХХ століття Й. Сталін мало того, що був євреєм, тобто етнічно пов’язаною з жидами, але зрадившею Бога людиною, але ще і учнем православної семінарії, тобто освіченим в справах теології. Він то і застосував назву народу євреї і заборонив назву жиди. В часи Сталіна за слово жид можна було потрапити до концтаборів, але цим сатаніст Сталін не обмежився - за допомогою пропагандистських інформаційних технологій він зробив слово жид лайкою, на що і зараз ведуться навіть ті достойники, яких я перелічив в дужках, рекомендуючи своєму читачеві пос-лухати їхні суперлекції, я аніскільки не іронізую – виступи цих людей я вважаю геніальними (майже всі). Оце і є приклад геніальних сатанинських здібностей до зомбування, яким володів Сталін-Джугашвілі (Джуга майже на всіх кавказьких мовах - жид, іудей).
Зомбування - це антилюдська технологія, яка працює весь час, який існує людство (5775 років), вона працює і зараз, і да-леко не тільки в заміні назви жиди на назву євреї. Ось ще один приклад зомбування - російський і український народи - народи-брати. А насправді є політична нація - українці і є спроба створення політичної нації росіяни, але ця остання спроба - невдала. І є корінні етноси: московити і українці (руси), які належать до різних рас (група крові, побудова черепу і т. п.). При чому етнос московити (москалі) вкрали назву етносу руси, а етнос руси намагався, але до сих пір не спромігся створити Україну (тобто окордонену) Русь. Про те як це зробити за допомогою Слова Божого, про історіософію і про нашу перемогу в боротьбі з Кацапією (кацап від слів кат цап - народна українська назва) в наступному тексті, але тільки у випадку якісного читання цього тексту (якщо мудрагелі будуть в зв’язку з прочитаним рахувати кількість танків і аналізувати соціологічні опитування, то наступного тексту не буде).
 
Слава Україні!
 
p. s. Є різниця між росіянами-москалями - громадянами РФ і українцями російського походження, про це також буде.
© В. Пселдонімов [10.06.2015] | Переглядів: 4568

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.3/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook