для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Україна не має шансів. Ч.2


Україна не має шансів. Ч.2
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/23374.phtml Ч.1
   Обама виграв перший раз вибори в листопаді 2008 р. Звідки і як він взявся зрозуміти трудно. Ні з того, ні з сього, при лідируючому кандидату-демократу Хіларі Клінтон, появляється Обама. Маловідомий політик, ніякий адміністратор з зачуханого Чікаго. Але з хорошими соціалістичними перспективами. В своїй трудовій діяльності займався виключно соціальними проектами. Допомога ветеранам, допомога малоімущим, реформа освіти, реформа охорони здоров'я і т.д.  Все по типу "весь мир насилья мы разрушим" і віддамо тим що потребують. А тут виявилось, що нема такої тьотки Америка з якимись своїми конкретними бажаннями. Потребували всі. Банки, корпорації, власники, працівники, безробітні - всі чогось хотіли. "А где на всех зубов набрать? Вот и безработица".  Лише на зовнішній арені справи йшли добре. Вивід військ з Авганістану,Іраку, операція в Лівії, санкції проти Ірану. І всюди друг і наставник Володя стояв поруч. Багато хто вважає, що їх таємна співпраця йшла ще від "Курска".
   Відносини почали псуватися на початку 2013 р. Декому в Америці вже давно надоїло загравання Барака з Росією. Думаю, що Обамі злила своя розвідка справжню розмову Путіна з кимсь про нього. Росії давно вже не подобались кольорові революції, домінування долара, нагла політика Америки в пост-Югославії, Лівії, Єгипті і т.д.  Ну і десь ВВП змалював Обаму, як то прийнято в Рашці чорнож... обезьяной. А то була ще дитяча обіда. Барак, у відповідь, використав домашню заготовочку і прижав любимий мозоль ВВП, сказавши привселюдно, що возраст знижує їх спортивні можливості. При тім, що друг Володя на 10 р старший, а Кабаєва на 31р молодша. Інакше пояснити це фото неможливо
        

Ну і Імперія дала хід у відповідь. Сноуден. Красиво зливши інформацію, обісрали США перед всіма союзниками. Такого терпіти від бензоколонки Обама  вже не міг. Тим більше, що нема тьотки-Америки, а є інтереси різних груп. А тут цілий європейський ринок нафтопродуктів. Протяни руку - і все твоє. Яструби рішили валити Стерха. План був зроблений видать давно. Пішли протореним шляхом. СРСР не втримався, то й Рашка не встоїть. Видобуток сланцевого газу в США з 2007 по 2013 р зріс в шість разів. За шість років в шість раз! За видобутком нафти Америка може випередити Саудівську Аравію в скорому часі. І саме головне - на долю США припадає 30%  світового експорту нафтопродуктів. Тобто, в разі відмови США від імпорту нафтопродуктів, 1/3 з них виявиться нє у дєл. Куда гепнуться ціни? Далеко вниз. І?.. І проблема... Тому що США нарощують неконвенціональний видобуток. Тобто з сурогатів. Що само по собі дорого. Отже і повинно дорого коштувати, щоб покрити затрати. І просто так і рибку сьєсть і Рашу повалити не виходить. Ось тут і підвернулась Україна.
   Не думаю, що варто товкти воду в ступі розказуючи вам про перебіг подій в Україні. Не хочеться глибоко влазити в конспірологію, але деякі факти не мають нормального тлумачення. Я схильна до думки, що на стороні Америки грає якийсь інкогніто, вихідець з СРСР.
   США - це досить дебілкувата країна. 99% і 9 десятим процента жителів по-барабану, що де в світі діється. Москалі плачуться, що американці сплять і бачать, як їх з'їсти! Правдою є те, що більшість американців і не знає де та Росія. А що є столицею Росії... Не знаю хто б відповів. Навіть зараз. А ми говоримо про майже рік тому назад. Україну трошки знають завдяки такій малолітній фігуристочці. Оксана, здається. Прізвище я й сама забула. Ну і братам Кличко. Київ, Кучма, Янукович-то темний ліс.
   А тут раптом така орієнтація в подіях, взаємовідносинах, страхах і надіях. Тому все що я хочу далі сказати можливе лише за двох умов. 1)В Україні при владі постійно круглі ідіоти. 2)Подіями в Україні керували і продовжують керувати люди з-поза її меж.
                               (Далі буде)
  
© Сторонній [03.09.2014] | Переглядів: 1434
Мітки: #Обама 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.9/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook