для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПОДИВІТЬСЯ В ЙОГО ОЧІ...


ПОДИВІТЬСЯ В ЙОГО ОЧІ...
Минуло два дні як на Софіївській площі «Беркут» за кілька хвилин змів «малі архітектурні» намети встановлені активістами організації «Спільна справа». Влігся біль невдачі та тотальної зради сміливців т.зв. «апазіцією». В Мережі зарясніло свідченнями очевидців події, коментарями. А я хочу щоб ви глянули в оці очі...
 

 
В центрі світлини світловолосий хлопчина, лідер «Спільної справи» Олександр Данилюк.
В цей час з протилежного боку площі вже «сипанули» дві сотні екіпірованих по вищому класу «беркутівців».
 

 
Олександр та його побратими знали що станеться за мить. Погугліть та побачите скільки разів він пройшов подібного.  За дві хвилини намети будуть потрощені та викрадені бандюками в цивільному. А самого Олександра будуть топтати, викручувати руки, бити по голові, ламати ребра здоровенні бугаї-менти.
 

 
Ви бачите в його очах страх чи відчай? А він прекрасно знає що за нього не заступляться «апазиційні» депутати. У нього немає «ксиви» недоторканого.  Не буде резолюції численних мітингів протесту. Не виступлять з заявами Європи та Америки. 18 травня про цю подію трішки побалакав «5» канал і все. Нічого не трапилось! «Апазіція» готується дати черговий, 128-й, останній рішучий бій на черговому прапорозборищі. ГАНЬБА!!!
І подивіться в очі цих «беркутівців».
 

 
Після «славно сдєланої» роботи вони будуть відпочивати вдома а не як Сашко – в лікарні. А на можливі докори відповідатимуть: Хлєбушек треба діткам заробляти. А щоб вас з вашими виплодками порозпирало від такого «хлєбушка»!!!...
У мене залишилось два сини. І якби Олександр був одним із них – я б дуже гордився таким сином. Він вийшов на СВІЙ протест не за гроші (і наліпка відповідна у нього на грудях). Як він написав в своєму блозі: Щоб не було соромно.
Зараз його судять. Не знаю результату. Але Олександр вийде Переможцем. Він слова дотримав. Хотів би щоб це затямили різні риго-протвсіхо-всіоднакові. В Україні є ІНШІ опозиціонери. І я вірю що ось такі хлопці і дівчата звільнять цю державу від окупантів і їхніх колаборантів. Ну а я постараюсь , в міру своїх сил і можливостей, допомогти відважним.
Слава Україні!
Героям слава!
P.S. Цей допис - продовження опису перших вражень від події: "С-У-К-И!!!"
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/17819.phtml
© РУХІВЕЦЬ шахид [20.05.2013] | Переглядів: 7857

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.9/87

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook