для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

С-У-К-И-!!!


С-У-К-И-!!!
Тільки-що добрався до доньки та поки ніхто не турбує, вирішив висловитись. А слова на язик просяться тільки з руської ненормативної лексики. І це не дивлячись на те що культурнішого рухівця в усьому Гуглі не віднайти.
Упросив я таки представників ОО взяти мене в Київ на акцію. По дорозі наш бусик двічі зупиняв мобільний наряд з кількох екіпажів Дайців. Все записували дані водія та мету поїздки в Київ. Ще два пости ми проскочили хитрістю.
Як я і казав в дописі "Запрошую до "СС", подався до "Спільної Справи" на Європейську площу. Зранку вона ще була вільна від регіональних "антифашистів". Трохи потоптались і на Софіївську площу. Там проводила мітинг "апазіція". Виступи... Лягли на душу слова свободівців Ільєнка та Фаріон. Інші, хто більше, хто менше - агітували за "совецкую власть". Неприємно вразило демонстративне неприкладання Кличком та Турчиновим руки до серця під час виконання Гімну України. А коли зачитали і лідери підписали опозиційну Декларацію - упало і пропало все! Пообіцяли йти на вибори окремо а вже в другому турі висунуть єдиного кандидата (таке ми проходили в 1991 році - Чорновіл-Лук"яненко-Юхновський). Особливо порадували обіцянкою збирати народ регулярно і до перемоги в 2059 році. Тоді покажуть ригам кузькіну мать! А в комісії по референдуму введуть своїх представників! Це в ті комісії які формуються виключно владою!!! У нашого сайту визріває серйозний конкурент - Апазіційний дурдом! На тому і розбіглись. Навіть не захотіли послухати досить таки непоганий концерт.
А ще за пів-години до фіналу, "Спільна Справа" розіпнула перед Богданом з десяток "малих архітектурних" наметів. Від апазіції - нуль уваги. Коли закінчився концерт і розійшлись залишки мітингарів, під"їхали автозаки. Вийшли з сотня "касманавтів" і за хвилину розтрощили намети. Спільносправівців порозкидали а Олександра Даниленка та ще кількох позвірячому потоптали і затягнули в машини. По ходу справи проломили голову чоловікові, котрий зі сторони фотографувув акцію.
ВСЕ...
Я остаточно запевнився у імпотентності та фрігідності апазації.
Спецназавці лупили беззахистних з садистським натхненням.
Їх зупинить тільки збройний опір...
Печально і прикро...
І якого беня потрібно було відривати купу народу від садів-городів і домівок?
Ганьба!
Втратили шанс безкровної зміни влади.
P.S. А з ДД до мене ніхто не підійшов. Також абідно...
© РУХІВЕЦЬ шахид [18.05.2013] | Переглядів: 4321

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook