для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Отаке


Отаке

 

На мою статтю НЕДОлюди
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11726.phtml
відгукнувся шановний пан barbudas статею Антинедо із своїми запереченнями.
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11731.phtml
Вважаючи, що шановний пан помиляється, звертаюся до нього й до його прихильніків ще раз.
Чёрного кобеля не отмоешь добела.
Пословица
 
Шановний пане  barbudas!
 
Ось Ви кажете: «Ніколи не зустрічав у статтях Стріляного апологетики регионалам».
Ви ж, начебто, користуєтесь категоріями логики. Ворог твоєго ворога – твій друг.
Дивимось експозцію. 2009 рік, жовтень, йде президентська компанія. Головні претенденти – Янукович і Тимошенко – вони ворогують. Ю щенок постійно принижує Тимошенко. Він її ворог. Ворог ворога є друг.
Резюме – Ю щенок - друг Януковича.
Ось думка нашої колеги Даяни:
«…він вніс вкрай необхідну лепту в перемогу Януковича… на вістрі критики Ю щенка був не Янукович, а «вона» - Юлія Тимошенко“.
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11761.phtml
Йдемо далі. Недостреляний Онотоле Висерман 30 жовтня 2009 року у кишеньковій газетці Ю щенка співає йому діфірамби. Він друг Ю щенка. Той друг Януковича.
Резюме: Недостреляний Онотоле Висерман друг Януковича.
Бо дудить у туж дуду, що й Ю щенок. То хіба це не була підтримка регіонального політика?
А через два роки у жовтні 2011 той же Недостреляний Онотоле Висерман, раптом прокинувся і волає на всю Європу: «Ай, спасіть, бандити, братки, який Янукович поганий!».
Чому ж у жовтні 2009 року цей недостріляний не остеріг Ю щенка: «Принижаючи Тимошенко, ти збільшуєш шанс Януковича на перемогу у виборах, а це ж бандити, братки»?
Він що – не розумів, що підтримуючи Ю щенка, він дає шанс прийти до влади браткам? Якщо не розумів, то яка йому ціна у базарний день? Та мабуть, розумів. Розумів, куди приведуть Україну братки.
Та йому ж та Україна до сраки. Він вже давно громадянин Австрії. А спитайте у нього – чому він відцурався від неньки? Чи його якийсь уряд переслідував, чи він був дисидент якійсь? Чого ж він здриснув? Бо «патрійот». Отаке!
Щодо його дифірамбів Ю щенку, то якою треба бути наволоччю, щоб співати гімни «смердючому покидьку», про якого один з дописувачів ДД влучно сказав: «А загалом ця людина унікальна в своїй нікчемності».
А ось думка колеги PiligrimKа: «смердючий покидьок». «Те з його діянь, що можна було б вважати корисним, робилося настільки через дупу, або лише декларувалося, що закономірно перетворювалося на лайно. Вся його діяльність була руйнівною для й без того несконсолідованого суспільства.
    І закінчилася вона повним полюбовним зляганням-злиганням в екстазі із пеерастами у якості старанного пассивного коханця».
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11771/filter/interesting/page/phtml#main_comments
Як на мене, то думка дописувачів ДД, які живуть в Україні і знайомі із ситуацією краще, ніж міжнародний крутько Березовський та москальський маргінальний клоун Немцов, то їх думка більш пасує правді.
«Стріляний жодним чином не є апологетом Ющенка – людини, або Ющенка – Глави держави».
Це так. Він не був, не є тай не буде апологетом ні регіоналів, ні Ю щенка, бо він був, є тай буде апологетом американських президентів – ми люди темні, нам треба гроші та харч хороший. За гроші він вам любу «халтурку» збацає. Отаке.
«І насамкінець. Згадка про компартійність Стріляного у 1977 році. Автор ІМХО мабуть забув, що в СеРеСеРе існувала заборона на професії. Тобто, ціла низка професій потребувала від пошукача посади партійного членства. Журналістика була однією з таких. Кожен журналіст центрального видання був наменклатурою відповідного партійного комітету».
Автор ІМХО нічого не забув, це Ви, пане добродію, забули, що журналістами були також Симоненко, Марченко, Стус та інші, й щось вони не поспішали до лав людожерської партії. Україна ніколи не зупиняла боротьби з окупантами, програвала, але знову ставала до боротьби, і в Холодному Ярі, і за часів Голодомору, і у другу світову, і в роки реакції журналісти узявши замість зброї у руки перо, воювали з режимом. У 1976 році була заснована Українська Хельсинська Група. Ці люди були на лініії вогню.
А де ж був Ваш недостреляний? Він злився обіймами з партією. І, якщо це можна вибачити Ю щенку, бо він у 1977 році тільки-но оговтався від щоденних інформацій замполітів, і ще нічого у житті не бачив, то пан Онотоле Висерман у 1977 році мав за плечима 38 років життя, з них 16 років роботи журналістом у центральній пресі. Й що ж він для себе вибрав? Він вирішив, що хай інші воюють на лініі вогню, а я ж допоки пересидю у Ташкенті, у номенклатурі відповідного партійного комітету. Чи не здається пану, мо’му опонетові, що це класичний пристосуванець?
А, коли з’ясувалося, що завдяки тім, що були на лінії вогню, Україна перемогла та стала незалежною, тут намалювався й новонароджений націонал-демократ, та так розмахував жовтоблакитним прапором, що наївні пересічні дивилися й казали: «О, це мабуть самий демократичніший з усіх демократів».
Скажіть, мий любий опоненте, а чи не довелось Вам здавати грошики в якісь-таки собі фонди, що потім лопалися, як мильні бульбашки. Маю таку гадку, що щось таке було, бо дуже ж Ви наївні, й вірити красивому слову, а не ділу. Чого не можна сказати про Онотоле. Він не тільки не давав гроші аферистам, а сам був одним з них, і по телевізору разом із Сергеєм Мавроді закликав пересічних здавати гроші у таку гарну фірму, як МММ, і був довіреною особою кандидата у депутати цього Мавроді, а, коли той став депутатом, то був також його довіреною особою, аж поки той з депутатів не поїхав туди, де Макар телят не пас. А Онотоле недостреляний не довго сумував, а знову став націонал-демократом і ворогом путінізму.
Мені здається, що перед тим, щоб писати ІМХО, треба було запитати когось з тих, хто ще живий, що були на лінії вогню, про цього пана, й іншого слова, ніж пройдисвіт, Ви б не почули. Отаке.
Та я би оце всього того не писав би, бо, дійсно, «кожному городу ндрав і права, кожна імеєт свой ум голова». Думайте про нього, як Вам завгодно, але…
Ви справжнього героя – Петра Григоренко принизили рівнянням з цим пройдою. Тим самим Ви образили мене. Та я якось вже переморгаю. Але Ви ж принизили мільйони кримських татар, Ви принизили мільйони українців, які пишаються цією людиною. Тому… Вам відніше, що треба робити.
 
© deddon [14.10.2011] | Переглядів: 2162

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.6/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook