для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Травневі тези, або тим коротша дорога додому


Травневі тези, або тим коротша дорога додому

Після нещодавньої атаки клонів на ДД (всі пам’ятають, хто регулярно читає статті і коменти, дозволю і своє нагадатиhttp://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/4858.phtml.) наче трохи вгамувалися новозареєстровані ніки – одноденки, які мали на меті провокувати найбільш емоційних і небайдужих з протилежного їм, синякам, табору з подальшим баном спровокованих. АнтиПрофф, Золота Рибка, Женераль і багато інших, регулярно і оперативно баняться адміном і не в останню чергу завдяки таким дрібним провокаторам.
 
Але слід відзначити, що Агітпроп у синьо-білих поставлено на професійну ногу. Вони не полишають його напризволяще, а денно і «нощщно» бдять, щоб потік червоточивої інформації не зупинявся. Тільки тактику міняють.
 
Недаремно мають на чолі свого Мінпропаганди ім. Гебельса власниць чорних ротів і зміїних язиків, яких «во избежание» небажаного ефекту зачіпання відомої всім субстанції краще зайвий раз не зачіпати.
 
Але вони щоразу змінюють тактику, висувають нові гасла і, як справедливо зауважив один з коментаторів до статті Фридріха, яку б я назвала «Травневі тези» за аналогією з квітневими, які нас за совка примушували зубрити на «Історії КаПе Ес Ес», тепер узялися за електорат протилежного табору.
 
І справді, вони тепер не дуже заморочуються обробкою свого лохторату – навіщо? Треба організувати масовку (типу, добровільні захисники влади) – будь ласка! Минулого разу були ПТУшники за стольник гривень(може й більше, але й не набагато, навіщо витрачатися?), цього разу – бабушки и дедушки Черновецького, активні «ідейні» штабісти. Знов-таки, навіщо витрачатися?
 
Серед тих 20%, хто підтримав у Києві Янука, були не тільки жирні коти з Печерських пагорбів, але й жертви Посольства Божого та іже з ними, для яких і «курица птица» і «Москва – заграница» і «Янукович – Ілья Муромец, спаситель страны» (точна цитата на камеру з-за металевого щита однієї з активісток). Дайте спокій Іллі Муромцю, не тривожте його мощі у приватизованій МП Лаврі!
 
Думаю, ригоанали самі готували провокації, якими лякали нас напередодні. Чого б це вони раптом стягнули до входу в Зраду невідомих короткострижених молодиків? Чому не пускали в Київ маршрутки і автобуси? Чому зловтішаються, що на акції протесту не було заявлених ста тисяч? Чому запевняють нас у «роздраї» в лавах опозиції? Ви, мовляв, сидіть тихо і не рипайтеся.
 
Я вам так скажу, не настав ще час «сидіти громко». І не грянув «майский гром», як роспинається в Санбюлетні Фридріх.Ніхто не хоче заворушень заради заворушень. Нехай би влада бодай на копійку виконувала те, що декларує і не здавала «внаглу» і під килимом інтереси країни. А якщо не здає, то хай би радилася про свої кроки з народом, а не годувала людей пережованою агітпроповською жуйкою.
 
Хоч у мене таких ілюзій щодо нинішньої влади нема і раніше не було. До речі, у мене до опозиції претензія. Бачите, що люди добровільно їдуть ( не скажу, що всі на вашу підтримку, беруть участь в акціях протесту, бо болить їм доля України та майбутнє дітей, онуків).
 
Дайте людям надію, доведіть, що ви не тільки власними амбіціями переймаєтеся. Подумайте про те, що ворога треба бити його ж зброєю. Відповідайте на кожен промах, на кожен хибний крок.  А люди підхоплять.
 
Ситуація має дозріти. Зараз наша країна ( з волі купки цинічних узурпаторів за мовчазної згодиїхніх фанів) вирушила після «Бліц –кригу» останніх трьох місяців в «дорогу з дому». Боюся, що ця дорога буде досить довгою. Але, «чем длиннее дорога из дома, тем короче дорога домой». На що й сподіваймося!
pinocolada [12.05.2010] | Просмотров: 3283

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.7/42

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook