для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Повзуча контрреволюція на ДД


Повзуча контрреволюція на ДД
Зачепило мене одне з попередніх ІМХО. Там йшлося про появу на сайті різних «сущностей», під різними ніками, які паскудять і роскидаються спамом і шаблонами від свого синього штабу (думку автора викладаю не дослівно, але суть саме така.)
 
Так, справді, перша тендеція, що почала простежуватися дуже виразно після суботнього мітингу опозиційних сил і остаточно сформувалася після яєчно-димного вівторка.
 
Хоча і раніше виринали невідомо з яких нетрів Інету не дуже (м’яко кажучи) адекватні істоти з хамсько-шаблонним набором обвинувачень на адресу «юлефанів, юлеботів» і т.д., що тоді сподвигло мене на написання ІМХОhttp://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/4656.phtml, щоб врешті решт заткнути їм рота. Та це вже минувшина, а події в країні так стрімко розвиваються, що залишилося поза увагою нове – старе явище.
 
Хто може становити потенційну загрозу – того шельмують. Так було перед усіма виборами, що відбувалися на нашій пам’яті в незалежній (Чи незалежній?) Україні. «Юля – вароффка,» «агент ЦРУ Марта,», «правда о происхождении Тимошенко» тощо.
 
Та повернімося до наших баранів. Оті самі істоти після подій суботи і вівторка, дуже скупо і обрізано зображених нашими мас – медіа (от як розповів про це брехунець у вранішньому випуску «новин» - під Радою зібралися прихильники і противники харківської угоди. Всьо! Вичерпна інформація! Точно, темники запроваджені.) усі хором заспівали одну й ту саму пісеньку.
 
Я її на кількох гілках помітила. Озвучується таким собі напівчоботом – напівпацюком. Особисто мене ця версія вразила своєю оригінальністю – виявляється, свідомі українці, що виступають за демократичний шлях розвитку держави, проти сьогоднішніх узурпаторів, насправді єврейські змовники на «русской земле», які називаються українцями.
 
Як вам ця маячня? Напевно, це чергова «геніальна» придумка Прдунівських ідеологів, видана для озвучення «штабістам на зарплаті». З упертістю маніяка ці істоти перетягують цю смердючу придумку і розпльовують її по сайту.
 
Вчора я спіймала себе на думці, що ДД щось втратив. Чи когось? «Опустела без тебя земля» - це я про хіміка. І раптом – диво! Відродився! Слава Богу.
 
А от що не тішить, то це заслані казачки, які ліплять таке, що на голову не налазить. Але знов-таки, за стилем, за змістом я впізнала в «Полу-істоті», зареєстрованій 25.04.2010 забанену  до 25.05.2010 особу, яка вперто називала українську мову польською, українців – неіснуючою нацією, а українську землю – «русской». Отак, люди. Ми їх в баню, а вони, як набридливі представники виду комах – паразитів ( краще хіміка не скажу) – у всі шпарини, загиджувати ДД. Звертаюся до всіх – не піддавайтеся на їхні провокації, не вступайте в перепалки. Нулювати – ось і вся відповідь. В ігнор їх! Бо через цих мізерних істот банять симпатичних людей. Рибко золота, ми з тобою!
drinks
© pinocolada [28.04.2010] | Переглядів: 2285

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook