для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Стоп Реванш / РПЦ в Україні / Чергова хвиля "побєдобєсія" на Росії



Програма "Стоп реванш", яка викриває диверсійну діяльність Російської Православної Церкви в Україні, не на жарт перелякала агентів Кремля. "5 канал" став поперек горла і пропагандисту "Шарію", який зводить наклепи на журналістів, і його колезі, так званому наміснику Києво-Печерської Лаври Павлу Лєбєдю. Той і просто подав до суду на Канал чесних новин. За дивним збігом обставин, адвокатом Павла Лєбєдя у цій справі буде Олена Ісаєвська - рідна сестра і партнер по бізнесу Андрія Портнова, адвоката  Януковича. Зустрічайте Бєссмєртний полк!
 
Безконтрольні впливи РПЦ в Україні - питання національної безпеки, наполягають військові експерти. Але оточення Зеленського не зважає на гігієну: найближчі радники і бізнес-партнери шостого президента України ходять в адептах Московського Патріархату. Серед них заступник голови Офісу Президента - Сергій Трофімов, та нинішній Голова СБУ - Іван Баканов. Тепер для них відкритий ще й Головний храм Збройних Сил Російської Федерації із мозаїками Путіна, Сталіна та Шойґу. Помолимось! Бо какая разніца...
 
У Російській Федерації – чергова хвиля "побєдобєсія". Чому Московська патріархія бере участь у сакралізації сталінської перемоги? Відколи філія Російської Церкви в Україні беззахисна перед усіма формами пандемій: і COVID-19, і "Побєда СССР-75"? А тепер журналістам потрапили до рук ксерокопї договору про співпрацю між  Кримською єпархією УПЦ Московського Патріархату і окупаційним Чорноморським флотом.
Деталі дивіться у програмі розслідувань "Стоп Реванш".

Каратєль [10.05.2020] | Переглядів: 1242

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook