для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Юлія Тимошенко й американські лобісти у подарунок.



Тимошенко заявляє, що не знала, хто замовив і заплатив за лобістів у США. biggrin
 
Юлія Тимошенко заявила, що не замовляла та не оплачувала послуг компанії, яка, згідно з надісланими до Міністерства юстиції США документами, буде займатися лобістською діяльністю на її користь в Сполучених Штатах.
 
Крім того, Тимошенко стверджує, що їй нічого невідомо про фірму Two Paths LLC (Делавер, США), яка підписала контракт на надання цих послуг в її інтересах і зобов’язалась за них сплачувати 65 тисяч доларів щомісяця.
 
Вона стверджує, що не знайома з керівником лобістської компанії Avenue Strategies, колишнім помічником президента США Дональда Трампа Беррі Беннеттом, який раніше розповів в інтерв’ю виданню The Hill, що працюватиме "лише персонально на Юлію Тимошенко, щоб організувати кілька її візитів" до США.
 
Журналісти з посиланням на юристів пояснюють, що оплата сторонніми особами послуг для посадовців законодавством трактується як подарунок. Якщо Тимошенко вже дізналася про факт оплати її лобістських послуг сторонніми особами, то щоб не порушити закон, вона має відмовитися від цього подарунку.
 
Як відомо, агенція Bloomberg повідомляла, що Юлія Тимошенко найняла колишнього помічника Дональда Трампа лобіста Барі Беннетта. Замовником послуг для Тимошенко стала не вона сама, а компанія Two Paths LLC, зареєстрована у США.
 
Згідно з поданим контрактом до Департаменту юстиції США, Тимошенко щомісяця платитиме 65 тисяч доларів за послуги лобіста Барі Беннетта. Відповідно, за рік вона заплатить 720 тисяч доларів.
 
ИСТОЧНИК: https://www.pravda.com.ua/news/2018/03/29/7176212/

Тузик_Киевлянски [30.03.2018] | Переглядів: 4068

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook