для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чоловіче повноліття!


Чоловіче повноліття!
Дозвольте привітати добру, справедливу людину з першим чоловічим ювілеєм! З Днем народження, Інженегр!
 
Якось так склалося, що на ДД є багато відставників. Кажуть - зануди ще ті;))
Тут зовсім інший випадок!
Все, що притаманно(ну, має бути притаманно) офіцерові - все є в цій людині. Честь, стриманість, готовність прийти у любу хвилину на допомогу, вдумливість та розвага, мужність та сила... Це із моїх споглядань, звісно, та відчуттів, що складаються з наших тутешніх "неквапливих" розмов. Час все показує - як чесноти, так і вади...
 
Не знаю, як всі, а я дуже ціную в людях бажання зрозуміти своє оточення. Бо саме так ми потихеньку і можемо щось пізнати та змінити себе, а там і світ. Може це і над-то сильно звучить, та хіба іноді помах крил метелика не викликає бурю?
 
І взагалі, пане військовий радіоінженер, бажаю Вам довгих років земного буття! І хай воно буде цікавим. Бо все є цікавим навкруги, як розплющити по-ширше очі... Навіть наші невиправні флудери!
 
Бажаю Вам і сімейних гараздів. Сам офіцер, і знаю ціну відданості та розуміння жінки, що поруч та успіхи дитини, якій офіцер завше винен часом, що віддавав службі та Батьківщині.
 
Здоров'я бажаю, товариш офіцер(пам'ятаю, що недолюблюєте "пана", а дарма, бо пан - це той, хто опанував себе, в першу чергу, а до Вас це відноситься точно)!
 
Будьте з нами, будь ласка, повсякчас!
drinks
 
© pasha_ [26.05.2011] | Переглядів: 3626

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook