для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Концерт на пдтримку політичних в'язнів


Концерт на пдтримку політичних в'язнів
Мітинг-концерт на підтримку Ганни Синькової та інших українських політичних в'язнів почався о 15.00, можливо саме це, а також той фак, що саме в ті хвилини відбувалося судилище над Юрієм Луценком, людей зібралося небагато, біля 50, плюс немало журналістів з відеокамерами. У натовпі було багато відомих обличч, зустрічалися навіть відомі шоумени з великими сивими вусами.
 
Мітинг був недовгим, звернув на себе увагу у самому кінці якийсь хлопець, російський журналіст з "Комерсанту", який призвав українців до збройної боротьби, і бідкався, що росіяни втратили момент почати таку боротьбу проти режиму Путіна-Мєдвєдєва. По всьому було видно, что хлопець, прямо-таки насолоджувався відсутністю у українському законодавстві аналлогу 282 статті російського кримінального кодексу і взагалі був досить забавним, жаль - я вимкнув камеру в цей момент, а то мої читачі від душі б посміялися)).
Виступили оратори - на сцену вийшов Дмитро Добрий Вечір зі своєю групою "Вій", вони зіграли кілька своїх хітів, повинен сказати, що я вже багато роківвисоко ціную творчість цієї дуже широко відомої у вузьких колах команди. Звук був "на рівні", думаю що Аня Сінькова почула концерт у своїй камері. Коли виступ "Вія" підійшов до кінця, виявився приємний сюрприз - на сцену вийшов Сергій Василюк - лідер групи "Тінь Сонця", його виступ було дуже яскравим, не те щоб я раніше не чув ті пісні, але сьогодні вони звучвли особливим чином...
 
Піснi з цього концерту можна подивитися тут
 
На жаль вставити відео чомусь не вдається...
© Убитый Енот [24.05.2011] | Переглядів: 2830

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.6/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook