пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Вітя і Коля, вас чекає суд"…



 

Сьогодні, на підходах до ВР,  де о 10 годині розпочався Весняний марш протесту в рамках громадянської акції  "Вперед",  відчувалося піднесення, з усіх сторін до Маріїнського парку підходили протестувальники.  Усього зібралося близько 4 тисяч осіб, представників різних міст і областей:  Луганська, Алчевська,  Донецька, Стаханова, Полтави, Лубнів, Тернопіля, Вінниці, Львова, Одеси, Дніпропетровска, Кривого Рогу, Хмельницького, Запоріжжя, Сімферопіля, Кіровограда, Харківа, Білої Церкви, Кременчука, Золотоноші, Києва та Київскої області.
 
Учасники акції протестують проти соціально-економічної політики уряду Миколи Азарова, вимагаючи від Кабміну припинити «антинародні реформи», а від Верховної Ради – ухвалити закони, які будуть спрямовані на реальне покращення соціального рівня життя.
Колегію акції очолює народний депутат від «БЮТ-Батьківщини» Наталія Королевська, яка у сьогоднішньому виступі біля Верховної Ради заявила: «Наша місія, наше завдання – зупинити руйнування економіки, зупинити руйнування України».
 
Загальним голосуванням учасники мітингу ухвалили резолюцію, в якій, зокрема, містяться такі вимоги, як ухвалення «Народних реформ» (пакет законопроектів, направлений на збереження спрощеної системи оподаткування, введення мораторію на контрольні перевірки малих підприємців), встановлення посильних для підприємців ставок єдиного соціального внеску і скасування цього внеску для пенсіонерів і інвалідів.
 
Також серед вимог перегляд прожиткового мінімуму, збільшення зарплат і пенсій, введення мораторію на зростання комунальних тарифів, покарання винних в ажіотажному подорожчанні продуктів першої необхідності, напрям засобів від приватизації Укртелекому до Пенсійного фонду для підвищення пенсій, збільшення зарплат лікарів і учителів за рахунок чиновників, недопущення збільшення пенсійного віку.
 
Ще мітингуючі наполягають на припиненні земельної реформи, початку реальної боротьби з корупцією, ліквідації податкової міліції, припинення політичних репресій...  На їх виконання влади даний час до 14 червня, коли буде проведено третє засідання Народного колегії Всеукраїнської цивільної акції "Вперед". На ньому планується проконтролювати реалізацію вимог, висунених на мітингу у Верховної Ради і виробити подальший план дій...
 

 


 


 


 


 


флаг ПРдонів теж тут...
 

серед нас з"явилося нове обличчя...
 

На акції були присутні активісти партії "Батьківщина", з якими я мав нагоду познайомитися під будівлею ГПУ, під час допиту Юлії Тимошенко. Я звернувся з питанням до голови одного з Київських осередків. Питання було досить просте: "Як ставиться ЮВТ до підприємницьких акцій протесту. Відповідь для мене була очікувана: "Звичайно, Юля ставиться до подібних акцій дуже позитивно, бо це розхитує антинародну владу, відкриває людям її справжнє обличчя".
 
Ті, хто закликають людей не виходити на подібні акції дуже помиляються. Влада, прийнявши Податковий Кодекс поставила хрест на бізнесі багатьох підприємців, позбавила їх можливості заробляти на життя собі,  годувати свої сім'ї, а також створювати робочі місця.  Чому треба виходити на подібні акції? Сьогодні влада гнобить підприємців, завтра теж саме зробить з пенсіонерами(хоча здається далі вже нікуди), після завтра добереться до кожного…  Не можна дати можливість цим загарбникам розчавити нас по одинці...  
 
"Вітя і Коля, вас чекає суд"…  Підпис:  "Полтава".  Такий лаконічний напис зробив молодий підприємець на плакаті, що вивісили на паркані, який оточує Маріїнський палац…
© дуплет [19.05.2011] | Переглядів: 3230

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати