для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЦЬОГО НЕ ПОКАЖУТЬ В ГАЗЕТАХ И ПРО ЦЕ НЕ НАПИШУТЬ В ТЕЛЕВІЗОРІ


ЦЬОГО НЕ ПОКАЖУТЬ В ГАЗЕТАХ И ПРО ЦЕ НЕ НАПИШУТЬ В ТЕЛЕВІЗОРІ
  
                                                          
 
Багаточленова  фракція комуністів у ВР у світлі останніх подій в Україні ( а особливо в їх парляменті) внесла на розгляд та затвердження проект закону ]" Про шалості та пустощі депутатів провладноі коаліції в парляменті та за його стінами " № 09. 05. 1945.
 
Ще більш багаточленова  парламентська фракція регионалів активно підтримала цей законопоект і віддала "ЗА" -   102,5% ( так у них принято ) своїх голосів, правда з однією вимогою та доповненням. А саме - щоб до осіб, на яких розповсюджуется дія цього закону дописали ще пацанів з АП та дружбанів з КМ      
 
Малочленова фракція литвинівців запропонувала , щоб не витрачати даремно час на балаканину, одразу забрати приставку " проект" та призначити термів  початку дії  цього вже  ЗАКОНУ  -  на тоді, коли комуністи про цей закон тільки подумали, тобто тоді, коли кому буде вигідно
 
Якісь окремі  та незрозумілі , дуже малочисельні депутатішки, якім цей вже ЗАКОН чомусь не сподобався, пробували щось там вякнути про свої голоси та картки...але в АП ,КМ,ВР, їм дуже тактовно пояснили, що опозиції у нас вже давно нема ( неактивна, млява, розпорошена, неорганізована, продажна і взагалі - у всьому винна Тимошенко, бо вона все розвалила, розбазарила, розікрала, зрадила держ. інтересам. і не ходить на допити і не визнає себе винною) , а тому іх голоси шляхом таємного та прозорого жеребкування були розподілені між іншими фракціями парляменту.
 
Сам же процесс галасування за вже Закон проходив теж швидко та в рамках ригламенту ВР як завжди. На табло яскраво висвітилось 453 голоси - " ЗА " ! а по фрикциям то  :
 
фр. ПР - 285 членов.
фр. КПУ - 99 членов.
фр. Литвина - 66 членов.    
ІТОГО = 450 членов.
 
А на запитання  деяких  розумників та занудних кореспондентів  - " а звідки взялось ще три (3) додаткових голоси ?, то  їм теж, тактовно і культурно пояснили , що один голос додав САМ ! , другій - представник САМОГО у ВР, а  третій голос надійшов з ВТК (виправно-трудової колонії срогого режиму) № 12345, де одному з членів цього закладу дуже сподобався розділ " Полювання на лохторат та бидло"
І хоча закон принято під грифом "таємно та дуже таємно" і на закон не розповсюджується дія інших законів про доступ, відкритість та інших дурниць, всеж той член ВТК одобрив та схвалив цей закон. Встановити особу цього члена закладу ВТК нікому так і невдалось...
 
Повністтю цей закон нікому з неприближенних , ( ну звісно крім провладних депутатів ВР) побачити, а тим більш почитати так і невдалось. Освідомлені люди кажуть, що там багато різних тем та розділів які підказують депутатам від більшості та  можновладцям як можно і треба себе вести, якщо тебе якесь бидло провокує, а тим більш намагається образити.
 
Шпійони та недругі влади покращенників життя вже сьогодні всеж намагаються відшукати хочаб один примірник нового Закону, щоб довести до пересічних, що їм треба "не робити " щоб не сердити та не провокувати дорогеньких наших владик і владичьок.
© Захар Беркут. [19.05.2011] | Переглядів: 8052

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.2/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook