пароль
пам’ятати
[uk] ru

НАРІЗКА


НАРІЗКА
НАРІЗКА.
 
-Скажіть, будь ласка, у Вас є нарізка?
-Єсть, каку Вам, масковську ілі  другую?
-Давайте якусь іншу. Але щоби свіжа…
 
Отже свіжа нарізка. Прошу не вважати копіпастом хоча би декілька годин.
 
«Все члены почетного списка, состоящего из нескольких тысяч имен, уже получили свои приглашения на большой праздник - 75-летие футбольного клуба «Шахтер». Именно по этому поводу в шахтерскую столицу нагрянут четыре президента Украины, первые лица Кабинета министров, Верховной Рады, практически в полном составе приедут члены депутатского корпуса, самые знаменитые медиаперсоны страны, олимпийские чемпионы и светские лица».
 
Отже, будемо сьогодні біля ВР (якщо прийдемо) гніватися досхочу. Нас почують десь післязавтра об’єкти гніву після опохмелюки. А сьогодні побачим один одного, та ще й «орлів» у формі. А вєліколєпная четвьорка будєт імєть нас ввіду на "Донбас-арені".
 
І дуже цікаво, як у часі співвідносяться рішення про День гніву та складання «почетного списка». Хіба не було відомо про Програму найвеличезнішого свята раніше? І які організатори лоханулися? А може це й найкраще? Поки вони там, то ми тут… Але питання є. Перед ким гніватися? Проте саме із-за цього я став ще більш злим. Тому вже збираюсь…
 
«Ждут в Донецке и заграничных гостей - одну из самых популярных певиц мира - Рианну.»
 
Дуже прошу фанатів цієї мулатки щось про неї коментнути, бо в мене щось не відклалась її «творчість». А може вона щось про барбадоських шахтарів поспіває? Та наче й недорого – лише 0,5 млн.USD за 50 хвилин. Це ж зірка!
 
«В еде Рианна на редкость неприхотлива… Не может жить без запеченного цыпленка, крылышек баффало с горячим соусом, кукурузных и банановых чипсов и кранчей с сыром.»

Ну тіпа, як і наші тинейджери, своя в доску. Та й бабулькі наші теж від курєй балдєют. А ось з кімнатою для гриму (свят, свят…23 роки, а вже потрібен грим) за словами продюсера українского перфомансу Константина Киркоряна  пововтузитись прийдеться, бо:
 
«…певица просит декорировать белой тканью стены, а ковры и диванные подушки предоставить «шкурной» расцветки - леопард и гепард. Зебру и тигра предлагать. Комнату необходимо украсить прозрачными, исключительно квадратными вазами с тюльпанами, фрезиями или лилиями сорта касабланка. Цветы должны быть непременно белыми и обязательно без листьев на стеблях.»

Усраццца! Оце смаки… Майже як у Маруськи, що біля генделику, який біля ринку – восени, взимку, навесні шкіряна куртка з секонд-хенду, квадратні прозорі очі, ліловий бланж. Ех, Маруська, нащо ти пробухала свій останній килим! А колись була інженером на «Кузні»…
 
Шановні учасниці тогоп’ятничного шустер-шоу! Шановні справжні шахтарі та металурги! А якою шкірою ви прикрашаєте свої апартаменти?
 
Та добре, хай ій буде щастя тій поп-диві (подивився в ютубі – таки "поп"!). Але ж навіщо смакувати це в десятках видань?!
А до всіх  інших. А чому саме Ріанна? Наче ж "Україна має таланти"?!
 
Моя версія – наших співаків нє поймут, ніхт ферштеен. І от чому. Бо це ж день футболу. І співатиме вона для футболістів. А ось склад «шахтарів» найкращої команди України в останньому матчі:
 
Пятов - Срна, Ищенко, Ракицкий (Кучер, 88), Шевчук - Хюбшман, Фернандиньо (Мхитарян, 70), Виллиан, Жадсон, Тейшейра (Дуглас Коста, 61) - Луис Адриано. Тренер – Мірча Луческу.
 
Ні, не сперечаюсь наші пацани теж є.
 
«Участник «Х-фактора» Владимир Ткаченко, заявленный в праздновании юбилея как исполнитель Гимна Украины, в Донецк не приедет. Планы вокалиста неожиданно поменялись. Поэтому приняли решение пригласить в качестве исполнительницы гимна Злату Огневич.»
Ну хоч так.
 
Ой, мало не забув…
ФК "Шахтер" приглашает всех жителей Киева присоединиться к празднику – 14 мая в 15:00 на Контрактовой площади начнется развлекательная программа, где все желающие смогут принять участие в соревнованиях по мини-футболу, настольному футболу, дриблингу, граффити, конкурсах и эстафетах, показать свое мастерство в пробивании пенальти, сфотографироваться…

Отже вибір є! Хто куди? Можна ще встигнути.
© Аргум [14.05.2011] | Переглядів: 2425

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати