для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хто править бал на Шустер лайв?


Хто править бал на Шустер лайв?
З приходом до влади нинішніх горе-реформаторів багато хто з нас пішов у внутрішню еміграцію. Аби серце не боліло, вимикаємо зомбоящик, затикаємо вуха, коли балабонить "брехунець", закопуємося у грядки, поринаємо у виховання онуків тощо. Інколи, як допече. вихлюпуємо своє обурення в Інет у вигляді ІМХО чи коментів. Не буду мусувати тему ідіотського законопроекту Верховної Зради, наслідки цього ми бачимо сьогодні на фальшивій, спеціально для Кремля знятій картинці про події у Львові, не буду згадувати про обіцянку Баранта одразу по надходженню в АП підписати цей провокаційний закон.
 
Слід було очікувати, що сьогоднішній Шустер лайв обов*язково порушить цю тему, бо хоч і ясно. що все було заздалегідь сплановано і спровоковано, а може й, (скоріше за все) підкилимно, келейно схвалено верховною владою, але ж люди, в кого нема Інету. хто отримує інформацію винятково з ящика, мають скласти своє враження про події 9 травня.
 
І що ми сьогодні маємо? Соло на нервах глядачів виконувала "бровьми союзна" Ганька Ібн Гебельс, на "підтанцовках" Лена ( канешна. Бе), Жирний агресивний каплун з абсолютно непідходящим прізвищем "кроткой птиці", плішивий "Георгієвський" кавалер з Добкінграда і "прочие твари", кожної по парі з агресивно - брехливої більшості. І знову на чорне кажуть біле, і знову замість об*єктивної інформації оціночні судження і повчання нас "недолугих" ( це ганьчині слова" українців, і фальшивий пафос представників влади, яких нібито хвилює імідж України. Як сказала "гонорова пані" Шмата, що ми замість працювати, аби в Європу просуватися, скубемося і ганьбимося на очах у всього світу.
 
Однак я зараз не про це. Наша аудиторія - молодь, саме заради її реакції варто зібрати нерви в кулак, ну хіба що пару-двійку разів плюнути у ненависну пику, не пожалівші міцного слівця, але дивитися! Особисто мені дуже гріє серце стрімке падіння рейтингу під час виступів вищеозначених діячів, хай як упевнено ( а може, це бравада?) вони  не вчать нас жити і любити комуністів. ригоаналів. людожера Сталіна і "разом працювати для зміцнення держави". народ не обдуриш і він обов*язково скаже своє вагоме слово.
 
Запрошую до перегляду, панове!
© pinocolada [13.05.2011] | Переглядів: 7334

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook