для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЯНУКОВИЧ – КОНДОВИЙ АТЕЇСТ


ЯНУКОВИЧ – КОНДОВИЙ АТЕЇСТ
Погано, коли державою керує атеїст без жодних моральних табу. Але на справжню трагедію для народу перетворюється допуск до найвищої посади атеїста, що вдало маскується під християнина. Святе Письмо пропонує простий метод виявлення фарисеїв серед воістину вірних заповідям Божим: пізнаєте їх по ділам  їхнім. Віктор Федорович Янукович, попри власну «вірність Христу для піару», є атеїстом. Тому що послідовний.
   Його послідовна кон’юнктурність в питаннях віри вперше була продемонстрована широкому загалові під час присягання щойно оголошеного Президентом В. Януковича на Пересопницькому Євангелії. Віктор Федорович від моменту заборони КПРС, котрій він віддано прислужував, почав вірно служити УПЦ Московського Патріархату. Священне Євангеліє, на якому присягають президенти України, для українців віднайшов та зберіг Іван Мазепа. Це відомо будь-якому випускникові ПТУ з м. Єнакієве. Такою ж загальновідомою акцією є відмова зняття анафеми з І. Мазепи, про яку повсякчас теревенять московські церковники та їхній керівник В. Путін. Проте московський православний В. Янукович без жодного дискомфорту тримався за Євангеліє від проклятого Москвою І. Мазепи.
    Надалі наш послідовний почав «царювати» навіть без натяку на якісь там Божі заповіді. Якщо Федоровича попросити прочитати напам’ять, без суфлера «Отче наш», він зніяковіє, як дівчинка – двійочниця. Бо не пам’ятає такого складного тексту. Не кажучи вже про відомі цивілізованому світу (донецькі олігархи до цього світу не належать) 10 моральних приписів. Деякі із заповідей В. Янукович чув під час власного губернаторства, в піснях групи «Лісоповал». Але всі християнські закони він не пам’ятає. Та й який хосен атеїсту вчити Божі заповіді!
    Для нашого президента та його поплічників-шлеперів з АПУ, КМУ, ВРУ та ГПУ дозволю собі нагадати, як саме обіцяв жити керманич України, поклавши на Євангеліє, донбасівську правицю.
ПЕРША ЗАПОВІДЬ
Я є Господь Бог твій, нехай не буде в тебе інших Богів –  Грошей, Брехні, Московського Начальства.
ДРУГА ЗАПОВІДЬ
Не роби собі ідола і нічого подібного до нього, не поклоняйся і не служи їм; ніхто не може бути поза критикою, цензура та публічна служба – несумісні.
ТРЕТЯ ЗАПОВІДЬ
Не згадуй Імені Господа Бога даремно; на президентській посаді не декларуй власну конфесійну приналежність, дбай про рівність  релігійних громад перед усіма гілками та органами влади.
ЧЕТВЕРТА ЗАПОВІДЬ
Шість днів працюй і роби всі справи, а день сьомий – Господу Богу; в умовах кризи влада переходить на шестиденний робочий тиждень та значно скорочує власні видатки.
П'ЯТА ЗАПОВІДЬ
Шануй батька твого і матір твою – і добре тобі буде, шануй традиції, історію, мову та незалежність української нації.
ШОСТА ЗАПОВІДЬ
Не вбивай людей і віру громадян України в те, що добро може перемогти зло, а чесна служба власному народу дозволить будь-кому увійти в історію успішним, багатим, пошанованим сучасниками та наступними поколіннями.
СЬОМА ЗАПОВІДЬ
Не перелюбствуй; не бігай з однієї партії в іншу, не торгуй переконаннями, не зраджуй жінку та Батьківщину.
ВОСЬМА ЗАПОВІДЬ
Не кради бюджетні кошти, майно, землю (Межигір’я), які належать українському народу.
ДЕВ'ЯТА ЗАПОВІДЬ
Не свідчи неправдиво проти ближнього; завжди говори виборцям і собі правду, надавай ЗМІ правдиві декларації про доходи та витрати власних дітей, дружини.
ДЕСЯТА ЗАПОВІДЬ
Не жадай нічого того, що належить ближньому твоєму, не допускай переділу власності після кожних виборів, пам’ятай про рівність усіх власників перед законом і судом.
    Кожен громадянин України може щоденно звіряти (в масштабі власного життя й повідомлень ЗМІ) передвиборчі обіцянки та владні вчинки Віктора Федоровича. Всі в змозі проконтролювати відповідність політики президента, слухняних йому ПР, парламенту, кабміну, прокуратури, міліції, судів 10-ти християнським заповідям. Я лише дозволю собі звернути увагу на деякі приписи,  ігноровані  В. Януковичем.
     В порушення другої заповіді В. Янукович поклоняється ідолам-кумирам. Він завжди цілує руку К. Гундяєву. Цього ніколи не роблять ані президент Росії, ані прем’єр-міністр РФ, ані президент Білорусі, розуміючи, що вони в соціальній ієрархії стоять значно вище патріарха, котрий співробітничав з КДБ. Навіть віце-прем’єри в Росії вважають приниженням цілувати руку будь-якому мужчині, особливо з неоднозначною орієнтацією. І лише президент України в стилі сицилійської мафії цілує руку дону Кирилу. За наказом нашого президента органи державної влади надають проповіднику з РФ нечувані і незаслужені почесті. Керівник РФ напередодні травневих свят заявив, що Росія виграла б війну з Німеччиною без допомоги України. Московська церква на чолі з К. Гундяєвим не відреагувала на плювання з боку підполковника КДБ В. Путіна в обличчя всім українцям. В. Янукович також промовчав, отримавши чергового голосного ляпасу від В. Путіна. Адже Володимирович – ще один кумир Федоровича. В російському сейфі лежать документи обох кримінальних судимостей Януковича та загадкової біографії батька нашого президента.
    Щодо батьків та п’ятої заповіді наш президент досі не визначився. До 1996 року в усіх документах Віктор Янукович стверджував, що він етнічний росіянин. Позаяк його тато – білорус, а мама – росіянка. Від моменту призначення головою Донецької ОДА Янукович почав писати, що він не росіянин, а українець. Чи його тато – не білорус, чи, на думку нашого президента, національність протягом життя можна змінювати по кілька разів. Ось така заповідь від Януковича. Інформацію про власного батька – Федора, 1923 року народження, пан президент старанно приховує. Відомо лише, що Федір не був інвалідом, але і в Червоній Армії протягом 1941-1945 років він не служив. Тобто, батько президента служив: або в німецькій поліції, або в армії Власова, або в УПА, або зробив власний вибір на користь дезертирства. Детальну біографію Ф. Януковича знає В. Путін. Тому за часів В. Януковича Україна завжди буде поступатись власними інтересами на користь Росії.
    І на додаток кілька слів про сьому заповідь. Президенти країн не мають права на особисте, інтимне життя. Американці навчили мене власному розумінню відповідальності політика та праву ЗМІ цікавитись життям вищих посадовців: «Народ має право знати, чи не зраджує його лідер дружині. Бо якщо сьогодні він зрадив жінку, завтра зрадить нашу державу». Тому західні медіа знають, що В. Путін ще в 2008 році таємно розлучився з дружиною Людмилою та скерував її до Смоленського монастиря. Так само для американців, на відміну від російських виборців, не складає таємниці і подальше інтимне життя Путіна. Тобто, прізвища коханок альфа-самця, народження Кабаєвою сина від Путіна, незаконне вінчання Путіна в 2010 році (не з Людмилою), освячене Гундяєвим всупереч канонам християнства тощо.
    А що знають українці про інтимне життя В. Януковича? Його дружина знаходиться під домашнім арештом в Донецьку. Віктор Федорович її настільки соромиться, що навіть в порушення дипломатичного протоколу, не включає першу леді країни до складу офіційних делегацій. На відміну від працівниць адміністрації та дивних журналісток на кшталт А. Березовської, котра займається саморекламою: «Я нє любовніца Януковіча, я єго друг». При цьому і сам В. Янукович, і його оточення переконують виборців у відмінному фізичному стані 60-літнього гольфіста. Якщо Янукович абсолютно здоровий – сексуальне здоров’я є однією із складових здорового життя, – з ким спить український президент? Адже з донецькою дружиною він зустрічається тільки під час видатних свят. У випадку втрати В. Януковичем будь-якої зацікавленості жіночою статтю, громадяни України повинні про це дізнатись. Відомості про здоров’я президента належать його народові. Якщо ж навпаки – Віктор Федорович зраджує дружині з 25-літніми журналістками, що у відомому слові з трьох букв роблять п’ять помилок, то не треба так старанно хреститись перед телекамерами, пане президенте. Християни не вірять Вам.
                                                                                                                       Аїда Болівар
 
© aya [13.05.2011] | Переглядів: 11979

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook