для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Пырышки-пупырышки.........


Пырышки-пупырышки.........
"Удівітєльнає рядом", була колись така рубріка в одній з телепередач.
Передач тих по ТБ вже давно не має, але оте "удівітєльнає" нікуде не ділось. Навпаки воно набуло символічних ознак.
Ну як інакше наприклад як символічність оцього удівітєльного рядом можна оцінити те що люди котрі напередодні 9-го травня роблять висловлювання типу:
Чтоб вы, дети войны – бл…ди, быстрее сдохли! з приймальні Харківської ОДА.
Або:
Дети войны" - это "ряженые", которые ни дня не были на фронте. Они не помнят своих отцов Як завірив нас депутат від партії котра стоїть на очолі окупаційного режиму в Україні.
 
Вже назавтра ці люди вдівають гіоргіївські лентачкі, беруть червоні прапорці і вперед вітати отих ряжених та ще не здохлих.i55
 
Або ось приклад:
Джон Гальяно в кафе «Ла Перль» сказал: «Я люблю Гитлера. Такие люди как вы были бы мертвы сегодня. Ваши матери и деды все бы оказались в газовой камере и погибли».
Його звільнили і на днях мусить відбутись суд. Чудаку реально світить строк тюрми.............
 
Але це там у прогнилому заході де гамасєкав вінчають в церквах.
В нас таке не можливо. Чому? Ну, тому що євреї на заході вільні люди у вільних країнах. а україна окупована. тому в нас міністр може залишитись при владі сказавши: галичане — это лакеи, едва научившиеся мыть руки, которые практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане
Правда можливо саме завдяки таким поглядам він і є при владі в цій окупаційній адміністрації.. Yes
Або ось Віталіна Радецькая Головлікар Калуша:
Вы - генетически недоразвитый регион, цыгане вы немытые и нечесанные ... Мне говорили, что в этом регионе была зона, теперь понятно, откуда такие гены ..., вы разбиваете себе лбы, когда бьете поклоны в церкви, а ничего в душе святого у вас нет ... Пишите заявления об увольнении, всех уволю, уволю за саботаж руководителей любого уровня", - сказала Радецкая І нічого їй за це не буде як і Табачнику.
 
Це в нас в країні якщо ви понівичете незаконно встановлений МАФ Сталіну, вас затягають по судам, а якщо спиляєте хрест на знак памяті загиблих вам нічого не буде
 
Це в нас коли впродовж місяців перед 9-м травня ряд россійських фашистських угруповань методично заявляв про те що влаштує провокації в ряді міст України, влада не лише нічого не зробила з протидії, а навпаки сприяла молодчикам котрі приїхавши заявляли:
"Хохлы - параша! Победа эта наша!", "Смерть Галичине!"
Ясно що коли місцеві мешканці дали відкоша подібним рашистським агітаторам (причому ціної ризику власного життя), то відразу по всім новостним каналам полетіла "благая" вєсть, про поганих українців котрі влаштували безлад у Львові.
На цьому кадрі ми бачимо як колишній мусарок "обороняється" як він стверджує слідству (напевне що вийде сухим з води):

За його словами, він не стріляв навмисно у людину
It is surprised (якщо це ненавмисно, то як тоді виглядає навмисно??????)
І що особливо пікантно, так це те що автобуси котрі привозили до Львова всіх цих рашистів, міліція жодним чином не чіпала, а от людей котрі їхали на хрестний хід до Філарета, окупаційна міліція всіляко пресувала.
 
Але всі оті окупанти і їх наймити та підпиваючи їм ліберасти котрі постійно патякають про права людини (забуваючи, чи невважаючи українців людьми, а значить теж маючими права на гідність і ВЛАСНУ  ДЕРЖАВУ), Вони всі забувають, що якщо нація котра складає в цій окупованій землі неменше чим 67%, відчуває мяко кажучи постійний ментальний дискомфорт, таки підніметься, то горе їм всім буде.
Я вірю що такий час настане і молю Бога щоб він настав щонайшвидше.
Адже тільки вільна українська нація зможе забезпечити гідне і нормальне існування всім іншим етносам котрі мешкають в Україні. І навпаки, доки українська нація буде принижуватись на власній землі, доки жодний етнос не зможе відчувати себе в Україні спокійною.
Врешті реш Україна це як човен в бурхливому людському світі і до якого берега він пристане (до цивілізаційної вільної Европи) або до тоталітарної невільної россії, від цього залежить і доля всіх етносів.
 
Ну, а поки маємо те що маємо.
Загони россійських фашистів атакують міста західної України, а в центрі та сході окупанти чинють справжню вакханалію під портретами людожерів та з одобрямса московських попів під звуки недолугої попси:
 

Голая Каменских и Потап с тушкой курицы, по просьбе Добкина и Кернеса, спели ветеранам о "пупырышках".
 
© Слово [11.05.2011] | Переглядів: 4453

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook