для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Теж не анекдот: бідні не плачуть


Теж не анекдот: бідні не плачуть
Оскільки шановний Аргум бідкався, що йому ніде розмістити це окрім, як в анекдотах, то дозволю собі продублювати  його месседж тут.
«Мне не нравится Партия Регионов. Я очень не люблю депутатов от Партии Регионов. Мне не нравятся, что они ездят на крутых тачках.  
Но теперь мне противно и стыдно за тех, кто "юморит" про трагическую смерть человека (он же не чекотило!).
И стыдно за тех, кто ставит за этот "юмор" пятерки.
Лучше всего было бы, если бы десяток дебильных "анекдотов" про это авторы попросили снести.»

 
Я не люблю не тільки депутатів від партії регіонів, я взагалі не люблю депутатів. Але на відміну від Вас, мені-то взагалі пофіг, на яких машинах вони їздять. Але не пофіг ЯК вони їздять.
 
Шановний, Ви пишете, цитую: «… трагическую смерть человека (он же не чекотило!)».
Слово «Трагический» - по визначенню словника, це:
а) Внушающий ужас; потрясающий, катастрофический.
б) Полный страдания, глубоких переживаний.
Що трагічного Ви знайшли в ДТП з Лісіним?
Авто на шаленій швидкості врізається в рекламну конструкцію. Водій нехтує не тільки правилами дорожнього руху, але й правилами власної безпеки – не пристібається ременем. Мабуть вирішив скористатися додатковими пільгами, що були подаровані нашим «слугам»  пунктом 1.1-3
Це не трагедія. Це щастя, що не постраждали випадкові люди.
 
До того ж сама ситуація з ДТП анекдотична – бути вбитим цінами на пальне (в повному сенсі) – то варто Премії Дарвіна.
 
Щодо «человєка». То Чекотило по-вашому не «человєк»? А чим він так вже відрізняється від «человєка»? Крадучи державні гроші сотнями тисяч, а вправніші мільйонами і мільярдами, наші «обранці» прирікають на смерть набагато більше людей.  Скільком пенсіонерам не вистачило грошей на харчі, скільком хворим на необхідні ліки?  Скільки не народилося на світ? Ви не задумувались, скількох людей ми вже не дорахувались через таких «человєков»?
 
Вас коробить від наших анекдотів, вам огидно…. А від того, що роблять з нашою країною і її народом ті, кого Ви захищаєте від нашого сміху, Вам «нє стидно і нє протівно»?
 
А від заяви  Чечетова, що анекдотичніша за любий анекдот:  «Можливо, на дорогу вибігла собака чи заєць. Щоб уникнути зіткнення, Лісін, мабуть, і звернув у бік , щоб врятувати тварину ", - Вам не огидно? Вам з цього не смішно, не соромно?
Цікаво, а на анекдоти про інших «героічєскі погібших прі спасєніі зайца» у Вас теж була така реакція?
 
І від порушення кримінальної справи по факту цього ДТП Вам не смішно, а навпаки ату! тих, хто над цим сміється.
 
А те що людину, яка загинула в банальному ДТП,  ховатимуть,  наче якогось героя, чи видатного діяча  на Байковому кладовищі Ви не вважаєте блюзнірством?  За це Вам теж не соромно?
 
«…чьи дела ежедневно приносили пользу украинскому государству", - говорится в соболезновании главы государства
Вам не гидко? Може ще прапори приспустити?
 
А як Вам остання подія – звіряче побиття головою ОДА в чернівецькій області регіоналом Бойчуком і його компанією чотирьох рибалок на Буковині?
 
Улюблений аргумент моралістів «Якщо ми їм відповідатимемо тим самим, то станемо такими ж як вони» втратив силу. Бо якщо не відповімо, а будемо сидіти і пишатися наскільки ми кращі і які ми правильні та благочестиві, то вони нас просто знищать.
 
Схаменіться. Ці мародери вже давно перестали бути людьми.
 
Так що, вибачайте, шановний  Аргуме, але на Ваш полум’яний заклик покаятися і попрохати адміна видалити анекдоти на тему ДТП, я відповім – ні. Особисто я цього робити не збираюся. І каятися мені нема в чому. Якщо адмін вирішить їх видалити, то його право. Але не думаю, що то буде правильно.
 
Хочу спитати, Ви напевне моніторили Інет на предмет реакції на цю подію на інших сайтах. Думаю, що так. І вона скрізь однакова. Це неймовірно, але люди відкрито радіють. Скрізь. Жодного доброго слова! І якщо чиясь смерть ( в даному випадку представника влади) викликає таку радість і замість слів співчуття породжує анекдоти – це серйозний симптом стану,  до якого доведено українське суспільство лише за рік хазяйнування цих "прохвесіаналів". Це привід замислитися. А замовчувати симптоми, тим паче завуальовувати їх – це не є добре. Бо вони - показник  не ставлення людей до конкретно цього регіонала, а до всієї їхньої влади взагалі.  Сигнал – суспільство дійшло межі.
 
Я розумію, що стояти в позі обуреної християнської добродєтєлі, виглядає на тлі написання цих (ах, как противно!) анекдотів значно краще. Але в кожного своя зброя.
 
Тож можете мінусувати, скільки захочете. Але це не зменшить ні анекдотичності випадку, ні ставлення до нього переважної більшості людей і мого особисто.
© Proofer [19.04.2011] | Переглядів: 4452

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook