для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Визвольна боротьба, як ігрова імітація


Визвольна боротьба, як ігрова імітація
Залізла сьогодні на ФУП, хотіла знайти відповідь на питання: чи змінилась якось думка людей, які так люто ненавиділи Юлю і так шанували блаженного Ющенка. Скажу Вам, що ситуація вже інша: Янукович - поганий, Юля – звісно теж погана, але вже відчувається, що погана – не така, а десь навіть і хороша, Ющенко – майже зник, і лише інколи виникає у ролі нікчеми і зрадника.
Тут бачу тему: «Реконструкція бою у Холодному Яру, виступи, звіти». Що ж то воно таке думаю, бо термін «реконструкція» інтуїтивно асоціюється з тим, що щось, а точніше бій, буде сконструйовано знову. Заходжу за посиланням і читаю – ну звісно пан Тягнибок… То ж він вирішив у війнушки погратись, і із своїм однодумцем Ющенком і ще із певною кількістю інших однодумців вони виїхали на природу.
Там, де окрім них (однодумців) нікого не було, вони виявляли не аби яку сміливість: махали шаблями, стріляли з кулеметів, вигукували рішучі лозунги… Там. А що ж наші борці за державу та націю роблять у реальному житті? Максимум на що здатний Тягнибок – це вийти помахати прапором і прокричати «ганьба» всім тим ворогам, яких він зі своїм «військом» долав - так професійно, але «понарошку». (ІМХО: Хоч би одному москалю за все життя по пиці заїхав). Ну про Ющенка – то взагалі смішно, його шляхетних поривів ніхто не розуміє, і він щиро за нас страждає.
Але ми справді не розуміємо їх обох, бо не москалі їхній найголовніший ворог. Навіть якщо не підозрювати їх обох у співпраці з Кремлем, що насправді дуже важко, то очевидним є те, що без тих москалів ці доблесні лицарі просто не існуватимуть політично, їм просто не стане чого робити, бо крім голосних обурених вигуків вони ні на що не здатні. Головним же ворогом цих сильних, але дурнуватих і підлуватих, чоловіків є тендітна і розумна жінка, жінка, яка насправді мужня і смілива, яка не влаштовує спектаклі, а іде в бій безпосередньо з ворогом України, яка не опускає голови, навіть коли дуже тяжко.
Українці! Невже ми так і дозволятимемо тупим ублюдкам, як Янукович і Азаров, знущатися над нами? Невже ми так і дозволятимемо таким провокаторам, як Тягнибок, маніпулювати нашими цінностями і в результаті їх знищити? Невже ми дозволятимемо і надалі таким амебам, як Ющенко, через свою безхребетність дарувати нашу державу ворогам і віддавати нас їм у рабство?
Невже ми так і не побачимо єдину справжню особистість, яка здатна боротись за нашу країну, а головне, яка здатна перемогти? Але ж треба розуміти, що ми маємо їй допомогти, адже не буває такого, щоб все за нас зробив би хтось. Давайте робити разом, разом із Юлією Тимошенко!
© Fata@morgana [18.04.2011] | Переглядів: 5167

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook