для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

План порятунку ДД


План порятунку ДД
Багатьом відомо що за ДД останнім часом хтось дуже натхненно взявся. Проте аби за ДД узятися натхненно зараз, потрібно було цьому «комусь» ретельно підготуватися.
 
Проте для ретельної підготовки мають бути вагомі мотиви і цілі. Найімовірнішим мотивом боротьби з ДД я бачу образу.
 
Кому ж міг так насолити ДД? Дрібним політичним пацюкам? Так ці пацюки мали б радіти, що їх піарять, і завдяки ДД їх не забувають. Більш-менш розумні політичні пацюки це мали б усвідомлювати і оберігати ДД як блакитну ікону свого політичного лідера. А якщо в дрібного політичного пацюка розуму нема, то він би і не міг ретельно підготувати кібер-атаку на ДД.
 
Тоді залишаються — великі і жирні політичні пацюки… Навіть не виключаю, що це може бути сам пацючий цар, або його пацючаче угруповання асоціальних виродків.
 
Подібну планомірну стратегію затоплення ДД слід розцінювати як розрахунок на негучність справи. Тобто не хочуть, можливо, дуже гучного ефекту. Те що атакери не зв’язуються з адмінами (з погрозами та комерційними пропонуваннями) підтверджує, як на мене, глибоку образу на ДД, та усвідомлення, що ДД ображатиме і надалі в будь-якому випадку. smile3
 
Кого ображає ДД? У першу чергу — пустобрьохів та тріпачів. Аби нарватися на образу з боку ДД і потрапити в десятку «пацієнтів» треба бути або дуже тупим, або дуже розумним. Розумний, наскільки можу здогадуватися, до ДДоС-атаки не докотився би, а лише б зробив корисні висновки, які так щиро і, завважте, безкоштовно роздає ДД.
 
Виходить, образилось якесь доволі тупе, але агресивне, впливове і принципове пацюня, яке поставило собі за мету довести всім, що пацюк — створіння дуже смердюче і з хиткою психікою, хоча ззовні дуже схоже на людину.
 
Споглядаючи на завзятість ображених пацюків, здається вірним закцентуватися на двох моментах.
 
Перше – ображати пацюків і надалі.
Друге – готуватися до найгіршого і продумати зараз план дій по спасінню чи реанімації ДД і його здобутків. Кажу це не з песимізму чи недовіри до дд-адмінів, а тому, що підготований понесе найменші втрати, ніж непідготований. Недооцінювати пацюків теж не можна. Бо, як бачимо, зараз час пацюків не лише в деяких царинах кібер-простору, але і в суспільному житті.
 
Які є в кого із запропонованого до розгляду думкИ? Вважаю, їх варто озвучити.
 
© Ошибка [16.04.2011] | Переглядів: 3746

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook