пароль
пам’ятати
[uk] ru

Може вже прийшов час..?


Може вже прийшов час..?
Вчора стартувала Всеукраїнська громадянська акція «Вперед», серед цілей якої – відставка уряду і проведення «Народних реформ».
Про це повідомила на брифінгу у Києві в рамках проведення Народної колегії акції «Вперед», народний депутат від БЮТБ Наталия Королевська, автор законопроектів «Народні реформи».  
 
Для проведення цієї акції об`єдналися представники Податкового і Автомобільного майданів, представники громадських організацій.  В столичному Будинку вчителя у Народній колегії  взяли участь 450 делегатів, які представляють більш як 250 громадських організацій і профспілок. Керівником штабу Акції обраний член Координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу, співорганізатор «АвтоМайдану» Андрій ПАНАЕТОВ, головою Народної колегії – народний депутат Н. Королевська, секретарем Колегії - голова громадянського об`єднання «Новий Київ» Зорян ШКІРЯК.
 
«Ми чітко визначили цілі, і завдання-мінімум - це відставка уряду Миколи АЗАРОВА, завдання-максимум - це проведення «Народних реформ», - сказала Н. Королевська.
 
За її словами, основна мета акції – встановити жорсткий контроль суспільства над владою, забезпечити соціальний діалог влади з суспільством, дати суспільству альтернативний шлях соціального і економічного розвитку, забезпечити розвиток в Україні конкурентної економіки 21-го століття.
 
Н. Королевська зазначила, що ініціатори акції «Вперед» вийшли за рамки підприємницького руху. «Наша акція спрямована на захист інтересів усіх громадян України: підприємців, пенсіонерів, шахтарів, педагогів і лікарів, членів молодіжних і ветеранських організацій, профспілок.
 
В рамках акції  з 20 квітня відбуватиметься агітаційна робота на місцях, з 26 квітня - проведення заходів на місцевому рівні, 19 травня - проведення акції під стінами Верховної Ради України, 20 травня - чергове засідання Народної колегії, на якому буде підбито підсумки і складено план подальших дій.
 
«Ми сподіваємося, що та справа, яку ми починаємо, дозволить зупинити те беззаконня, що коїться, і дозволить спрямувати рух економіки України на шлях розвитку, а не на шлях руйнування», - зазначила Н. Королевська.
 
Так може годі вже чекати доки акупаційна влада сама себе з"їсть чи кудись подінеться. Чекати на це марна справа, бо бандюки завжди домовляться між собою і будуть надалі знущатися над країною. Вони хижаки і той хто думає, що вони дурні хижаки, дуже помиляється.  Влада досить не погано будує свій імідж за кордоном, займається окозамилюванням. На прикладі М. Ставнійчук добре видно, як вони усувають перешкоди на своєму шляху. Фахівець по Праву,  пані Марина будучи членом Венеціанської комісії виступала з критикою дій влади в області Права.  Що зробив президент: запропонував Ставнійчук посаду в АП і цим усунув опонента, бо вже на другий день своєї роботи Марина Іванівна почала говорити про ініціативи Януковича або добре, або ніяк.
 
Так шобла буде робити весь час, бо така їхня позиція і це цілком зрозуміло. Вони будуть скуповувати нові тушки не тільки в ВР, а і за її межами і різниця буде лише в ціні.
 
Треба приймати участь у акціях, не давати владі спокою, боротися за свої права, доводити, що люди виходять на акції  не за гроші, а за покликом серця. Бо "бригада" устами Єфрємова стверджує, що Податковий Майдан був проведений за гроші Сороса та Березовського.  Бо таке класне життя, так покращене вже сьогодні, що виходити проти шобли можна тільки за гроші…
 
А Пахло, радить поліпшувати своє життя за допомогою лопати.  Цей геолог, що по недорозумінню став економістом, завтра порадить тим у кого немає 6 соток землі,  шукати корисні копалини, знову ж таки з лопатою в руках.., а може ще і кайло запропонує… Слушна думка.., тільки може цей інструмент треба використовувати в інших цілях, в комплекті з вилами?
© дуплет [15.04.2011] | Переглядів: 3097

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати