для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ймовірність «президентського» теракту в Україні зросла до 100%...


Ймовірність «президентського» теракту в Україні зросла до 100%...
Як я і підозрював, президенти деяких, занадто «братерських» країн СНД сумлінно взялися за «президентські» теракти.
 
За моїм авторським визначенням, «президентський» теракт це такий, після якого у чинного президента підвищується рейтинг та повноваження. Також ознакою «президентського» теракту є те, що за цей теракт ніхто не бере відповідальності, ці теракти дуже незрозумілі, вони сіють у народі незрозумілість і розгубленість. Президентські теракти ніколи не зачіпають президентської вертикалі чи силові структури, вони зачіпають виключно тих, кого звичайні терористи в жодному випадку не вбили би. Після президентських терактів іде закручування гайок усім, хто не вірує в образ світлого президента.
 
Дуже показовим був президентський теракт у Білорусі. Як я і прогнозував, одразу почали закручувати гайки. При чому не просто закручувати, а відверто переступати через усі закони.
 
Ви тільки вдумайтеся, Лукашенко наказав заарештовувати і судити за уголовними статтями всіх, хто каже, ніби «цей теракт був організований чинною владою, силовиками чи, навіть, церквою». Хоча в Білорусі ніхто відверто Лукашенка не підозрював. Чому ж тоді він видав такий наказ? Чи на злодію і шапка горить? Саме так.
 
Більш того, окрім арешту і ув’язнення, Лукашенко цих «підозрювачів» наказав «допитувати як справжніх злочинців». Наскільки я розумію, це — тортури і побиття. Тобто Лукашенко «м’якенько» натякнув, що буде з кожним, хто розкриє очі». Також Лукашенко наказав карно і жорстоко переслідувати всіх, кому здається, ніби в Білорусі погано із грошима та харчами. Також був наказ карати всіх, хто панікує, — тобто каже правду.  Що цікаво, жодне МЗС (ані України, ані РФ) не закликало Лукашенка не чинити таких злочинів, хоча тут явне порушення всіх законів і міжнародних норм. Чому Україна і РФ, як і інші, промовчали — питання риторичне. Якщо промовчали — значить підтримують.
 
Лукашенко каже, що підривники зізналися, підривники, навіть, зізналися, що вони люблять, що комусь погано. Психіатрична експертиза встановила, що «винні» — не психи. Проте тут є одна чудова річ: жоден із «терористів» не сказав, ЧОМУ він це зробив, і на кого він працював. Вибачте, але ж я не дитина, і не довірливий електорат, аби вірити в ці спектаклі.
 
Чому терористи президентських терактів лізуть у метро, якщо на кожній станції по кілька відеокамер? Чи ніхто не бачить, що щось тут не так? Це дуже цікаве питання.
 
Як я і прогнозував останніми днями, українцям довго чекати на ознаку президентських терактів в Україні не довелося. Як я і прогнозував, фігурувати буде саме метро, і саме на станціях, а не у вагонах. Проте я помилився в станції, я вважав, що оберуть неглибоку станцію. Хоча, ще все попереду, бо те, що відбулося на м. Університет — спектакль із лялькою, який можна було вчиняти і на глибокій станції.
 
Чи не здається, що знахідка СБУ дещо незвичайна?
По информации пресс-центра СБУ, в бумажном пакете ресторана быстрого питания был найден мусор от еды, старый неработающий мобильный телефон и несколько проводов.
http://korrespondent.net/kyiv/1207617-sbu-najdennyj-v-kievskom-metro-paket-ne-predstavlyaet-opasnosti

Ця знахідка настільки незвичайна, що вона не стільки ставить запитань, скільки на них відповідає.
 
Найцікавішим є не самий спектакль, а те, що це ПОЧАЛОСЯ і в Україні, почалося здалеку. Але почалося, одразу. І це — найбільший доказ.
 
Азаров на днях попереджав, аби охороняли громадські місця, про це ж казало і СБУ.
 
Звідки СБУ і Азаров знали, що загроза є лише для ГРОМАДСЬКИХ місць, а не органів влади?
 
Звідки вони знають, що ці страшні «терористи» і пальцем не торкнуться НІЧОГО, що пов’язано із апаратом президента чи влади? Звідки вони це знають?
 
Тому, мій наступний прогноз: у Києві незабаром відбудеться те, що відбулося у Мінську та Москві, а саме — президентський теракт. І винні у цьому теракті змушуватимуть шукати невинних, руками виконавців.
 
Прикро, коли ті, хто проїдають податки, підривають тих, хто ці податки сплачує.
 

 
© Ошибка [14.04.2011] | Переглядів: 9867

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook