для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хата з краю це не прояв байдужості це визнання що ти сам на передовій без тилу і підмоги.


Хата з краю це не прояв байдужості це визнання що ти сам на передовій без тилу і підмоги.
Багато хто вважає народний вислів "Моя хата з краю" як прояв певної байдужості, відстороненості від процесів що відбуваються навколо.
От саме цим і виправдовують приходу до влади окупаційного режиму Януковича котрий спирається на РФ і вірно служить кремлю, відсутність потужного протесту проти цього. Щось типу як нація котра на Майдані засвідчила свою вірність ідеалам справедливості та совободи допустила таке і чому мовчить досі?
Моя хата з краю?
Ні шановні - хата з краю це ПЕРША хата. ЦЕ  ПЕРЕДОВА.
І те що вона з краю лиш вказує на те що чекати підмоги тут ніде.
Адже гляньте як воно:
-  В Москві нищять українську бібліотеку і що? І влада (що не дивно) і опозиція по-суті мовчать. Перша навіть одобрямс виказує друга кволі знаки протесту.
- В Німеччині судять престарілого поліцая українця схоже теж лише за те що він українець Адже АНАЛОГІЧНИХ військових злочинців німців не те що не репресували, а навіть всі звинувачення зняли, так то ж німці.............
- В Україні йде судилище проти людей котрі пошкодили НЕЗАКОННО  ВСТАНОВЛЕНИЙ МАФ "Сталін".
 
І якщо з владою України все ясно, вона по-суті є окупаційною адміністрацією, то  що лідери опозиції???
І річ тут не лише про ТИмошенко котра ходить до ГПУ як на роботу але не забуває Твітер і чомусь забуває опозиційний (тіньовий) уряд. Хтось чув які рішення цей уряд прийняв? Які законопроекти розробив? Які заяви зробив???
Тут і всякі Кролики з Гриценками, Кличком та іншими. З усіх них більш менш активно в цьому напрямку є нацозабочєний Тягнибок, але і він робить заяви таким чином щоб вони радше були несприйняті світом чим навпаки.
 
Тобто маємо картину коли українець лишений сам на сам з бандитською владою. Сам мусить вирішувати свої проблеми і ані від влади, ані від опозиції, ані від світової громадськості чекати допомоги чи навіть розуміння не вийде.
 
Адже всі міжнародці органи служать світовому капіталу і більше зацікавлені в так званій СТАБІЛЬНОСТІ чим справедливості.
Тому і надалі ми спостерігатимемо знущання над українцями в світі і в Україні, аж допоки не збудеться Шевченкове:
Вствайте, кайдани порвіте, та ворожою злою кров'ю землю окропіте...
 
Правда цей заклик ніпалідкарєктний, вазмутітєльно рєзкій і направлєн на разжіганіє ібо раб должєн работать а нє бунтавать..................
© miron [04.04.2011] | Переглядів: 3236

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.9/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook