пароль
пам’ятати
[uk] ru

Зі струмочків починається річка…


Зі струмочків починається річка…
За останній  тиждень на ДД,  дуже багато списів було зламано на темі,  потрібні чи ні, організовані акції  на кшталт Автомайдану чи протесту вчителів.  Дехто вважає, що це загартовує владу, виробляє у неї стійкий імунітет до акцій протесту. Так це чи не так?
Будь-яка річка починається зі струмочків, які поступово з"єднуються і перетворюються у потужну водну артерію... Так і акції протесту.., коли люди виходять і домагаються свого, це дає поштовх іншим для дій і починається протестний рух, який незабаром може захлеснути усю країну і скинути антинародну владу.
 
Крім того, вчителям, шахтарям, підприємцям і іншим треба виживати сьогодні, а сидіти і чекати доки суспільство дійде до точки кипіння і вийде проти влади, вони не мають змоги.  
 
А порівнювати людське незадоволення  з чиряком на сраці, який неодмінно визріє і колись вибухне, справа невдячна.., бо влада теж не стоїть на місці, вона з успіхом будує авторитарний режим, як у сусідній державі. І коли вона, влада, пустить коріння, побороти її буде дуже і дуже не просто...  
 
Влада навчилася здійснювати інформаційні вкидання.  Останній тиждень українське суспільство уважно слідкувало за "справою" Л.Кучми. Ця подія відволікла увагу людей від усіх негараздів, що чиняться в країні.  Звичайно, ЗМІ тут зіграли першу скрипку.  І вже мало кого бентежать акції протесту, результати поїздки Тимошенко до Брюсселю, зарізьке підвищення  цін на  пальне, відсутність гречки і інше.
 
А на черзі і інші "фігуранти" справи Гонгадзе. І скільки це буде продовжуватися не відомо, але зрозуміло одне,   відволікаючий маневр владі вдався…
 
Тим більше, що у Януковича тепер з"явилися контраргументи, щодо політичних репресій проти опозиції, мовляв касти недоторкуваних немає і кожний політик незалежно від політичної приналежності може стати обвинуваченим.  Отаке...
 
Але я не про це. Якщо активність опозиції, та просто небайдужих людей не почне позитивний рух,  не створиться належний громадянський опір, нас чекають довгі роки злиднів, знущань і неповірянь. Кожний забов"язаний це розуміти і зробити свій вибір, бо сподівання, що хтось прийде і зробить це за нас, марні.  
 
© дуплет [31.03.2011] | Переглядів: 2704

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати