для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чергова побредятка Перзидента


Чергова побредятка Перзидента
"Нам бракує державно-приватного партнерства" - відкрив чергову "Америку" у Сингапурі Перзидент всєя  України.
 
Начебто все правильно, але... Завжди є але під назвою конкретно-історичні умови, контекст, дискурс  і таке інше.
 
Партнерство передбачає рівність партнерів. Воно передбачає поважне ставлення учасників один до одного. Партнерство засновано на задоволенні інтересів всіх учасників, а не одного з них за рахунок інших.  
 
Хай Бог милує від такого  партнера. Як-то кажуть у народі: краще з розумним втратити, аніж з дурнем знайти. З такими проФФесіоналами, на кшталт Перзидента, нічого не знайдеш і нічого не втратиш. Вони самі все відберуть. І це буде називатись партнерством.
 
А ще кажуть: Господи вбережи мене від друзів, а з ворогами я більш-менш і сам впораюся. Дружити з такими проФФесіоналами можуть тільки ФеФешники - такі ж самі проФФі. Справжні професіонали навіть не розуміють, про що гутарять  ці люди. Бо профі від ФеФешника відрізняє розуміння та знання предмету, здатність не тільки обговорювати, але й розв'язувати  практичні проблеми.
 
Залишається одне - бути ворогами. І це мають усвідомити по обидві сторони барикад. Або ми їх, або вони нас.
 
Витяг зі тлумачного словника української політики:
 
ФеФешник (скорочення від проФФесіонал, ФуФло, ФуФельник, ФуФайка, ФанФарон) - особа, що живе власними ілюзіями про свою виключно абсолютну компетентність там, де він зовсім не розуміється. Основним сенсом його буття є нахабне та цинічне нав'язування власних ілюзій іншим. В реалізації свого сенсу "працює" так активно, що майже миттєво "підхоплює" на проффесійну хворобу - неадерит.
 
Неадерит - неадекватний риторизм, проффесійна хвороба фефешника. Характеризуэться невгамовним прагненням заговорювати все, всіх, завжди, з будь-якого приводу. Основний симптомокомплекс утворює з одного боку словесна ДЕзинтерія - невпинний потік фальсифікацій, ДЕзорієнтацій, ДЕморалізацій, ДЕстабілізацій, ДЕзінформацій, ДЕзорганізацій, ДИскредитацій, ДЕзінтеграцій. З іншого боку - розірване мислення - коли несполучне сполучається на основі відсутніх підставі. Лікується виключно хірургічним шляхом.
© Дядько бородатий [29.03.2011] | Переглядів: 3979
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook