пароль
пам’ятати
[uk] ru

Великі провидці про майбутнє України-Руси (2).


Великі провидці про майбутнє України-Руси (2).
Стаття є логічним продовженням статті Великі провидці про майбутнє України-Руси. (Була викладена тут за адресою http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/9186.phtml
 
Юрій Кармазін – відомий суспільний і політичний діяч. В одному зі своїх інтерв’ю він стверджував, що одного разу його врятував ангел. Йшов непростий для України 2002 рік. За кулісами відбувалися непрості переговори між тодішнім Президентом Кучмою і представниками донецького криміналітету про передачу влади, про Януковича як спадкоємця Кучми. Зрештою 21 листопада 2002 року Верховна Рада затвердила прем’єр-міністром і спадкоємцем Кучми Януковича. Юрій Кармазін стверджує, що в цей час його здоров’я почало різко погіршуватися. Це тривало певний час поки не дійшло до тієї межі, коли він вже ледве міг ходити, причому ходив він сильно згорбившись. В один з тих страшних днів, коли депутат вже ледь пересувався в його кімнаті з’явився ангел. Він зняв щось на плафоні лампи. Це “щось” була ртуть чи схожа за наслідками сильнодіюча отрута, яка діє на організм, випаровуючись у повітря. Ангел дістав металевий стержень і почав робити ним якісь маніпуляції з хребтом чоловіка. Внаслідок цих дій Юрій Кармазін одужав. Ангел сказав депутату, що він був єдиним у Верховній Раді, хто виступив проти призначення Януковича на пост прем’єр-міністра, що сталось в день Святого Михайла, 21 листопада 2002 року. Святий Михайло – небесний покровитель України.
Іван Богослов, святий, Апостол.
І з’явилася в небі велика ознака: Жінка, зодягнена в сонце; під ногами її місяць і на голові її вінець із дванадцяти зір. Вона мала в утробі і кричала від мук родових, бо пологи вже почалися. І друге знамення явилося на небі: ось великий червоний дракон із сімома головами і десятьма рогами, і на головах його сім діадем. Хвіст його скинув з неба третю частину зір і кинув їх на землю. Дракон цей став перед жінкою, яка мала народити, щоб, коли вона народить, пожерти її немовля. І народила вона немовля чоловічої статі, якому належить пасти всі народи києм залізним; і забрано було її дитину до Бога і престолу Його. А жінка втекла в пустелю, де приготовлено було для неї місце від Бога, щоб годували її там тисячу двісті шістдесят днів.
І була на небі війна: Михаїл і Ангели його воювали проти дракона; і дракон і ангели його воювали проти них, але не встояли, і не знайшлося вже для них місця на небі. І скинуто було великого дракона, древнього змія, що називається дияволом і сатаною, який спокушає весь світ, скинуто його на землю і ангелів його скинуто з ним. І почув я гучний голос, що говорив на небі: нині настало спасіння, і сила, і королівство Бога нашого і влада Христа Його, тому що скинутий той, хто братів наших скаржив, хто перед нашим Богом оскаржував їх день і ніч! І вони його перемогли кров’ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерті! Через це звеселися ти, небо, та ті, хто на нім пробуває! Горе землі та морю, бо до вас диявол зійшов, маючи лютість велику, знаючи, що короткий час має!» А коли змій побачив, що додолу він скинений, то став переслідувати жінку, що вродила хлоп’я. І жінці дані були два крила великого орла, щоб від змія летіла в пустелю до місця свого, де будуть її годувати три з половиною роки.
І пустив змій за жінкою з уст своїх воду, як річку, щоб річка схопила її. Та жінці земля допомогла – і розкрила свої уста та й випила річку, яку змій пустив із своїх уст. І змій розлютувався на жінку, і пішов воювати з іншими дітьми її, що вони бережуть Божі заповіді та мають свідоцтво Ісусове (Книга Об’явлення 12:1-17).
Цей текст Святого Письма оповідає про Україну.
Тарас Шевченко в поемі «Неофіти» також порівнював Україну з Матір’ю Господа Ісуса Христа. Ці його слова виявилися пророчими:
Благословенная в женах,
Святая праведная Мати
Святого Сина на землі,
Не дай в неволі пропадати,
Летучі літа марне тратить.
Скорбящих радосте! Пошли,
Пошли мені святеє Слово,
Святої Правди голос новий!
І слово розумом святим
І оживи, і просвіти!
І розкажу я людям горе,
Як тая мати ріки, море
Сльози кровавої лила,
Так, як і ти. І прийняла
В живую душу світ незримий
Твоєго розп’ятого Сина!..
Ти Матер Бога на землі!
Ти сльози матері до краю,
До каплі вилила! Ридаю,
Молю, ридаючи: пошли,
Подай душі убогій силу,
Щоб огненно заговорила,
Щоб Слово пламенем взялось,
Щоб людям серце розтопило,
І на Украйні понеслось,
І на Україні святилось
Те Слово, Божеє кадило,
Кадило Істини. Амінь (21, с. 515-516).
Потрібно відмітити, що події тут описано не в хронологічному порядку. Об’явлення 12:7-17 є детальнішим поясненням Об’явлення 12:1-6.
ЖІНКА.
Україна – це жінка. З найдавніших часів в українському народі глибоко шанували жінку-матір Дану, реальну історичну особу, яка жила в часи прабатька всього нинішнього людства – Ноя. В Стародавній Україні епохи Трипільської культури особливістю була велика шана до жінки-матері. Пра-Україна вважалася країною амазонок. В численних жіночих похованнях скіфів і сарматів часто в якості похоронного начиння була зброя – луки, стріли, мечі. Жінки брали на рівних з чоловіками участь у полюванні і війні. Про особливе становище жінки в українському суспільстві говорить народна приказка, що на чоловіку тримається один кут в хаті, а на жінці – три. Українські жінки вважаються одними з найвродливіших у світі. Україна є уділом Богородиці.
ЗОДЯГНЕНА В СОНЦЕ.
Солярні символи найбільшою мірою характерні для України. Своїх предків українці з найдавніших часів ототожнювали із сонцем. Бог сонця вважався покровителем Трої; богиня сонця Арінна – держави гетів. Сонце – таким був офіційний титул монархів у державі гетів. «Воловимир Красне/Гарне Сонце» – так називав народ одного з найшановніших князів Київської Руси, – Володимира Великого. З найдавніших часів іноземні хроністи, описуючи Україну, відмічали, що прабатьки українців найбільше шанують солярні/сонячні символи. Знаменитий арабський географ Аль-Масуді називав русів сонцепоклонниками. Сваргу (свастику), знак сонячного колеса, часто можна побачити зображеною на посуді та інших предметах праукраїнців епохи Трипільської культури. Зображення сварги сьогодні можна побачити в одному з найстаріших храмів України – Софіївському соборі в Києві. Сварга з давніх давен вишивається на народному одязі українців – сорочках-вишиванках, на рушниках тощо.
В 1910 році при Міністерстві юстиції царського уряду було створено комісію для розгляду питання державних кольорів Київської Руси. На основі серйозного вивчення композицій кольорів у літописних пам’ятках ця комісія визначила, що саме синій і жовтий кольори були домінуючими на прапорах української держави цього періоду.
Золотий (сонячний) лев на блакитному фоні був гербом Галицько-Волинської держави – наступниці Київської Руси.
Жовто-блакитний прапор України-Руси символізує сонце/світло і воду/живу воду, іншими словами основні стихії вогонь і воду, філософські поняття інь-ян, чоловіче і жіноче начала.
В черговий раз Русь-Україна зодяглася в сонце під час Помаранчевої революції. Помаранчевий – також колір сонця.
ПІД НОГАМИ ЇЇ МІСЯЦЬ.
Місяць є символом ісламу. Історія України-Руси від XIII до XVIII ст.ст. – це майже постійна боротьба з монголами, татарами і турками, які воювали в основному під символами ісламу. Своєю боротьбою і перемогами над мусульманським «місяцем» козаки захищали Европу і прославилися на весь світ.
Показовим є наступний приклад. Коли в 1323 р. загинули [в боротьбі з монголо-татарами] галицько-волинські королі Андрій і Лев Юрійовичі, польський князь Володислав Локетко сказав, що вони були йому «за непоборний щит від татар».
В Україні, в місті Кам’янець-Подільський, є єдиний в світі мусульманський мінарет, на якому встановлено, статую Богородиці, під ногами котрої дійсно місяць.
НА ГОЛОВІ ЇЇ ВІНЕЦЬ ІЗ ДВАНАДЦЯТИ ЗІР.
Дванадцять зір – це дванадцять Апостолів Христових, які, будучи галилеянами, були нащадками Тираса/Сварога.
Східно-християнське руське суспільство єдине з християнських суспільств, яке досягне мети, до якої бігли всі, – перемоги християнства і утвердження нового виду суспільства.
ВОНА МАЛА В УТРОБІ І КРИЧАЛА ВІД МУК РОДОВИХ, БО ПОЛОГИ ВЖЕ ПОЧАЛИСЯ.
Після розвалу СССР і з отриманням Україною незалежності від Кацапії в Україні активно відроджується християнство, тобто пологи вже почалися. Теперішнє покоління живе в час, коли вже невдовзі з України почнеться перехід до високоорганізованого християнства.
ПОМАРАНЧЕВА РЕВОЛЮЦІЯ.
І була на небі війна: Михаїл і Ангели його воювали проти дракона; і дракон і ангели його воювали проти них…
Передвісником Помаранчевої революції стала «Революція троянд» у Грузії, яка відбулася 23 листопада 2003 року. Ця подія відбулася в день Святого Георгія, покровителя цієї країни.
Після приходу Путіна до влади Кацапія стала на шлях авторитаризму, відразу ж було розроблено план приєднання України до Кацапії. Знаковим є те, що Кацапія одразу ж змінила свою воєнну доктрину. Кінцевою метою кацапів є їхнє віковічне прагнення панувати над світом. Першим кроком на шляху до цього в Москві розглядають відродження СССР.
Святий Архистиратиг Михайло є небесним покровителем України. Його зображено на гербі Києва. Святий Михайло вважався небесним покровителем козацтва, козаки часто зображували його на своїх знаменах.
В день Сятого Михайла 21 листопада 2002 року прем’єр-міністром України було призначено Януковича. На цю посаду його проштовхнула влада в Москві спільно з донецьким криміналітетом. Президент Кучма не був задоволений цим призначенням Януковича і продемонстрував це тим, що проігнорував процедуру призначення і можливість привітання нового прем’єра і провів цей час в закордонній поїздці. Ця подія була початком запланованої руйнації української державності і приєднання України до Кацапії.
В неділю 21 листопада 2004 року в день Святого Михайла в Україні відбувся другий тур президентських виборів, на яких український народ сказав Януковичу: “Йди геть!” Перемогу отримав Віктор Ющенко, але внаслідок масових фальсифікацій переможцем було оголошено Януковича. У Києві сконцентрована влада над світом, і сатана хотів насміятися над Богом і поставити у Києві Хама – Януковича. Хам – одне з імен Януковича. Це є дуже символічним, оскільки в свій час Ной прокляв Хама і визначив його долею рабство.
Українців було позбавлено права вибору і розпочалась Помаранчева революція. В той час, коли українці стояли на Майдані, за них воювали на небі. Приєднати Україну до Кацапії і пізніше знищити її, як планував сатана, не вдалося.
Цікаво відмітити, що під час Помаранчевої революції в Києві різко знизився рівень злочинності.
Україну було відбито від наступу сатани. Внаслідок перемоги Помаранчевої революції український народ отримав можливість обирати і переобирати владу.
Уявити масштаб цієї війни людям надзвичайно важко. Кількість учасників була, не меншою, ніж у двох світових війнах, в яких було задіяно майже все людство.
...але не встояли, і не знайшлося вже для них місця на небі. І скинуто було великого дракона, древнього змія, що називається дияволом і сатаною, який спокушає весь світ, скинуто його на землю і ангелів його скинуто з ним. І почув я гучний голос, що говорив на небі: нині настало спасіння, і сила, і королівство Бога нашого і влада Христа Його, тому що скинутий той, хто братів наших скаржив, хто перед нашим Богом оскаржував їх день і ніч! І вони його перемогли кров’ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерті! Через це звеселися ти, небо, та ті, хто на нім пробуває! Горе землі та морю, бо до вас диявол зійшов, маючи лютість велику, знаючи, що короткий час має!»
Згідно з цим текстом Святого Письма, перемога Помаранчевої революції в Україні стала знаком, що диявол вже програв війну на небі і вже скинутий на землю.
І друге знамення явилося на небі: ось великий червоний дракон із сімома головами і десятьма рогами, і на головах його сім діадем. Хвіст його скинув з неба третю частину зір і кинув їх на землю. Дракон цей став перед жінкою, яка мала народити, щоб, коли вона народить, пожерти її немовля.
Для Кацапії найбільш невигідною є християнська Україна. В усі часи з України велася євангелізація монголо-кацапського суспільства. Християнська проповідь є перешкодою для встановлення в Кацапії неототалітарного ладу. Кацапи хотіли б приєднати Україну, але не як окремий суб’єкт федерації, а розділити її на губернії і на рівні окремих губерній ввести до складу Кацапії, щоб Україна ніколи не відродилася. Якби це відбулося, в Україні в першу чергу було б знищено християнство, тому що з України євангелізація поширюється на Кацапію.
У XIII ст. папство руками монголів при посередництві тамплієрів не залишили Києву можливості стати Другим Єрусалимом в земному розумінні – ізраїльтяни не змогли відбудувати в Києві Єрусалимський храм через монгольське нашестя. Київ став духовним Єрусалимом, євангелізуючи монголо-кацапське суспільство.
У Бога для України є свій план, і частину його (євангелізація монголо-кацапського суспільства) Україна-Русь виконала блискуче. Сьогодні ж Бог продовжує діяти в Україні і Київ підтвердить статус духовного Другого Єрусалиму. Київ є містом, яке посвячене Богу.
І НАРОДИЛА ВОНА НЕМОВЛЯ ЧОЛОВІЧОЇ СТАТІ, ЯКОМУ НАЛЕЖИТЬ ПАСТИ ВСІ НАРОДИ КИЄМ ЗАЛІЗНИМ;
Сутички на небі призводять до грандіозних наслідків на землі.
Тойнбі продемонстрував, що цивілізації існують, щоб рухати вищі релігії. Київська Русь, яка мала перспективи першою принести людству індустріалізм і капіталізм, була зруйнована, і зруйнована навмисно. Україна помирала, щоб в монголо-кацапському суспільстві могло поширюватися християнство. Україну воскресив Бог і зараз Він по-особливому тут діє і вже невдовзі почне творити тут новий вид суспільства.
«Я [Христос] прийшов, щоб вони могли жити і щоб вони могли жити життям повним».
Помаранчева революція була важливим переломним моментом. Потрібно відмітити, що Ізраїль знаходився ще в гіршому становищі, ніж Україна, коли відродився. Але Ізраїль перетворив пустелю на квітучий сад, переміг практично весь арабський Близький Схід, зірвав плани СССР «десіонізації» Близького Сходу. Бог показує свою силу в Ізраїлі і сьогодні Він «прирік» Україну на перемогу.
В Україні з’являється нова універсальна релігія yahovor.org.ua яка консолідує українців, а потім і весь світ.
У 2005 – 2008 рр. здавалося, що наступний текст оповідає про війну і що він відноситься до більш-менш віддаленого періоду:
І пустив змій за жінкою з уст своїх воду, як річку, щоб річка схопила її. Та жінці земля допомогла - і розкрила свої уста та й випила річку, яку змій пустив із своїх уст. І змій розлютувався на жінку, і пішов воювати з іншими дітьми її, що вони бережуть Божі заповіді та мають свідоцтво Ісусове (Книга Об’явлення 12:15-17).    
 
Цей текст справді оповідає про війну, але про інформаційну війну, про набагато більш витончену війну. Скоріше за все, події, описані тут відбуваються саме в теперішній час.
Воду давні народи ототожнювали зі знаннями, мудрістю, з інформацією. Вода може бути живою і може бути мертвою, вода чує і сприймає позитивну інформацію і негативну, і залежно від цього вода відповідним чином структурується. Якщо воду "заговорити" щоб вона діяла як ліки - вона буде діяти як ліки, якщо ж "заговорити" щоб вона діяла як отрута - вода набуде властивостей отрути. Це твердження підтверджує наступний текст зі Священних Текстів ізраїльтян:
 
ЧИСЛА 5:11-31
І Господь промовляв до Мойсея, говорячи: Промовляй до Ізраїлевих синів і скажи їм: Кожен чоловік, коли жінка його зрадить і спроневірить його, і буде хто злягатися з нею і буде затаєне від очей її чоловіка, і буде заховане, і вона занечиститься, а свідка проти неї нема, і вона не буде схоплена, та на ньому перейде дух ревнощів, і він буде ревнивий за свою жінку, що вона занечищена; або перейде на ньому дух ревнощів, і він буде ревнивий за свою жінку, а вона не була занечищена, то приведе той чоловік свою жінку до священика, і принесе за неї жертву її, десяту частину ефи ячної муки, оливи на неї виллє, і не дасть на неї ладану, бо це хлібна жертва ревнощів, жертва пригадувальна, що пригадує провину. І священик приведе її, і поставить перед Господнім лицем. І візьме священик святої води в глиняну посудину, і пороху, що буде на долівці скинії, візьме священик, та й дасть до води. І поставить священик ту жінку перед лицем Господнім, і відкриє голову тієї жінки, і дасть на руки її хлібну жертву пригадувальну, це хлібна жертва ревнощів. А в руці священика буде гірка вода, що наводить прокляття. І закляне її священик та й скаже до жінки: Якщо ніхто не лежав із тобою, і якщо ти не зрадила нечистим гріхом, живши з чоловіком своїм, очисться від гіркої води, що наводить прокляття! А коли ж ти зрадила, живши з чоловіком своїм, і коли ти занечистилась, і хтось злігся з тобою, крім твого чоловіка, і закляне священик ту жінку клятвою прокляття, і скаже священик тій жінці: Нехай дасть тебе Господь на прокляття та клятву серед народу твого тим, що Господь зробить стегно твоє опалим, а живіт твій напухлим, і ввійде ця вода, що наводить прокляття, до нутра твого, щоб зробити живіт напухлим, і щоб зробити стегно опалим. А жінка та скаже: Амінь, амінь! І напише священик ті прокляття на звої, й обмиє гіркою водою, і напоїть ту жінку гіркою водою, що наводить прокляття; і ввійде в неї та вода, що наводить прокляття, і дає гіркий біль. І візьме священик із руки тієї жінки ту хлібну жертву ревнощів, і буде колихати ту хлібну жертву перед Господнім лицем, та й принесе її до жертівника. І візьме священик жменю з хлібної жертви, як пригадувальну частину, та й спалить на жертівнику. А потім напоїть ту жінку водою. І напоїть водою, і станеться, якщо була вона занечищена й спроневірила своєму чоловікові, то ввійде в неї та вода, що наводить прокляття, і дасть гіркий біль, і опухне живіт її, і западе стегно її, і стане та жінка прокляттям серед народу свого. А якщо та жінка не була занечищена, і чиста вона, то буде очищена, і буде здатна родити дітей. Оце закон про ревнощі, коли зрадить жінка чоловікові своєму, і занечиститься, або коли на чоловіка найде дух ревнощів, і він буде ревнивий за жінку свою, то поставить ту жінку перед Господнім лицем, а священик виконає над нею ввесь цей закон. І буде очищений той чоловік від гріха, а жінка та понесе свій гріх.
 
Тут продемонстровано, що вода чує прокляття, стає його носієм і відповідно діє. Це ж доводять і автори фільмів “Вода” і “Вода 2”.
Отже, вода - це інформація, позитивна або негативна. Після Помаранчевої революції в Україні до влади приходили уряди (крім уряду Януковича), які намагалися зробити щось хороше для країни (за час правління Ющенка Україна увійшла до СОТ, що зробило дуже непростим економічне поглинання України Москвою вже при Януковичі). Однак дракон став випускати воду на цих людей. Зі сторони Москви, а також Януковича і його людей лився інформаційний бруд, позитивне очорнювалося. Біле ці люди називали чорним, а чорне - білим. Результатом цього потоку "гіркої води", "чорного піару" став прихід до влади Януковича і його людей. Сьогодні всю Україну залило гнилою водою з нечистотами, залило неправдою, і цей потік зростає і намагається звалити Україну з ніг і віднести її в небуття. Ще одним важливим символом є символічний колір партії Януковича — синій, колір води; цей символ сьогодні затоплює Україну. Але надія є! В пророцтві сказано, що земля допомогла жінці...
© feodot [26.03.2011] | Переглядів: 8915

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.4/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook