пароль
пам’ятати
[uk] ru

Что им поможет рухнуть


Что им поможет рухнуть
Отже, мафія виявилася всесильною .. і саме в цей момент відчула свій близький кінець .. І заметушилася. І не дивно, адже проблеми не розсмоктуються.
 
Севастопіль віддали, а кремліни лякають новую ціною на газ. Мабуть знову за зниження ціни хочуть відхопити в Україні щось дуже коштовне, а янукам жалько і страшно віддавати. От і зчепились дві мафії .. Ну-ну ..
 
Януки причепурилися і пішли в європи .. здаватися. А ще ж і до МВФ же треба здатися же ж .. Нехай кремліни думають, чи варто призирливо ставитися до української мафії .. А щоб скоріше думали, тут їм і героїчну історію України почнуть переписувати .. Школярів почнуть навчати по книзі шкляра, якого висунуть на нобеля (а він, звісна річ відмовиться і оголосить вимогу зняти Табачника, призначеного на вимогу кремлінів ..) .. Не можна й виключати оголошення конкурсу на пам'ятник воякам УПА (під патронатом заступника Віті по зв'язкам з Галичиною Ганьки) із встановленням його на колишній площі Урицького, колишній Брежнєва, а тепер просто - Соломенській .. поблизу російської амбасади.
 
Така от вистава почне розгортатись на теренах, такий от цирк Шапіто почне гастролювати по степах, ярах і полонинах казкової української свідомості .. Страхи підступають до нашої мафії .. Вона чекає порятунку від європи, а може саме від неї отримати обструкцію .. Все залежить від пані "стабільність" і пані "передбачуваність", яких в ойропах поціновують .. Вітя Янук з Колею Яновичем мають виглядати стабільними ..
 
А тим часом грунт під будівлею на Грушевсського і будівлею на Банковій починає хвилюватися .. Тим більше хвилюватися, чим теплішим стає повітря .. Народ пробуджується до життя, а воно ж стає майже неприступним .. .. Вчора морква була по 9, а сьогодні вже по 10. Про горезвісну капусту Янович вже мовчить ..
 
От і вчителі раптом зробили відкриття - за 1000 грн не можна прожити навіть в Києві .. і посунули на Грушевського, але зустріли ментів, яким платню як раз видають .. Не за ясний розум, чи якісний вишкіл, чи важку працю, а як раз щоб таких от невдоволених розумників не пущать куди нінадо. Ну, вчителі горОдами-горОдами все ж таки дісталися Кабміну і вже там поспілкувалися з іншими ментами (ментів у нас вистачає).
 
Отже, можна сподіватися, що почалось. А що почалось? - спитає скептик. А те і почалось, що накопичене невдоволення почало себе виявляти. Перед Яновичем і Януковичем постає ділема - або задовольняти незадоволений піпл (рік чи два?), або залишатись і надалі ковалями своїх статків .. Обидва варіанти не дають можливості спокійно грати в гольф.
 
Ну, і справді, щоб задовольнити піпл гроші знайти можна. Але ж це буде проти будь-яких понятій! Адже "мафія" це звучить поважно, це ж не яка-небудь Юлька-популістка. Піпл має бути передбачуваним і керованим, він має знати свої межі і за них не вискакувати .. Тре пережити то ЕВРО .. Потім навести стабільність .. Потім затягнути сюди капітали .. І нехай би піпл бігав за тими капіталами, а не бігав під Кабмін ..
 
Але піпл починає жити власним життям. Він стає непередбачуваним і нестабільним. Або стабільним у своїй непередбачуваності .. Він починає завдавати ударів .. Таких невеличких ударів, якими уряд може не надто перейматись ..  Але удари почнуть йти один за одним .. І до свідомості верхніх шарів і прошарків почне закрадатися думка про можливість потужного системного вибуху, за наслідками якого може виникнути велика пожежа, у якій згорить все, що вони ще не встигли переправити за кордон ..
 
І от ця думка, це очікування повної жопи, однієї на всіх .. От саме цей стан свідомості правлячого прошарку мафії зробить цей прошарок нестабільним. Всередині правлячого прошарку мафії виникнуть змагання - хто скоріше добіжить, більше вхопить, дальше віднесе .. Цілісність мафії почне руйнуватися ..
 
"Жаль, что оні нє видвігают політічєскіх трєбованій" - щиро пожалкує Янович, адже мафія вміє гратися в політичні ігри .. А що ти зробиш з просто перевізниками, чи просто будівельниками, чи просто лікарями ..
 
Дотягнути б до літа, коли вони у відпустці .. А потім знову все почнеться в осени .. Аж до морозів .. І так і на другий рік, чим далі, тим настирніше ..
 
© Карт [23.03.2011] | Переглядів: 3983

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати