пароль
пам’ятати
[uk] ru

Что им поможет рухнуть


Что им поможет рухнуть
1. Поточний політичний етап
 
Країна пройшла партійний етап, коли політичні бренди були виразниками сподівань на краще майбутнє різних ментальних фрагментів суспільства.
 
Зараз країна перебуває на етапі занепаду партійної організації політичного буття. Партійні бренди втрачають довіру.
 
На певних ступенях довіри залишаються декілька політичних прізвищ, агенсії моніторять ступені довіри до цих прізвищ і ми знаємо результати моніторингу. Схоже, що лише на цих прізвищах ще ледь тримається політична система демократичного штибу.
 
Нова влада не потребує демократії, їй не потрібні партії, парламент, свобода слова і свобода демонстрацій .. Їй взагалі не потрібно громадянське суспільство, адже інтереси нової влади є виключно мафіозними, і для всмоктування країни мафії вистачить опцій державного апарату.
 
2. Як довго все це триватиме?
 
Країна наша досі ще схожа на молоду дівку .. Отже, де вампір прикладе губки, там і знайде кров з молоком. Але прийде той час, коли ссавці всмокчуть все державне і комунальне майно і відвалять перетравлювати і насолоджуватись життям.
 
Звичайно, що окрім насолоджуватись життям на тонких верхніх шарах соціальної ієрархії, наші альфа-ссавці будуть ще і вичавлювати із своїх активів надприбутки, і убезпечувати свої активи від зазіхань голодних конкурентів. Вони ж бо несхожі на ледачих та безпечних лемурів, наші альфа-ссавці ..
 
Вся система державної влади влаштовується ними таким чином, щоб всмоктування було якнайпотужнішим .. Ті, хто має найкращу позицію, намагаються ковати золоте залізо, поки не відібрали молот і не відсунули від наковальні ..
 
Система всмоктування збільшує свою потужність, а разом з тим вільні ресурси закінчуються .. Таке і в світі має місце – потреба в пальному зростає, а викопне пальне закінчується .. Проте, демократичний світ влаштований таким чином, що він може планувати на далеке майбутнє, тому на момент вичерпання традиційних природних джерел, він вже зможе обходитись без них, і спокійно перейде на інші джерела .. Так то ж світ демократичний ..
 
А наш мафіозний світ існує за іншим алгоритмом – їсть не скільки потребує організм, а скільки бачуть очі і бажають зуби .. Шлунок збільшується, травлення стає потужнішим .. І після вичерпання джерел організм дуріє від голоду і падає .. Адже іншого способу життя він не підготував, не мав для того креативних механізмів.
 
Зараз мафія буде землю жрать .. Як земля скінчиться, підберуть останні ласі куски і все. Мафіозі відійдуть на перетравлення з відрижкою, а потужна система, що була влаштована ними на розшматування нічейного майна, залишиться без предмета пошматування .. І почне розкладатися.
 
Коли це станеться? Не знаю. Може рік-два .. Принаймні не маю сумнівів в тому, що вони ж самі прискорять процес шматування ..
 
(в наступній частині планую розглянути роль суспільних рухів в падінні мафіозної системи)
 

© Карт [22.03.2011] | Переглядів: 5061

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати