пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Даєш автомайдан!!!"


Сьогодні в Україні страртував автопробіг під гаслом "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".  Протестна акція стартувала у двох містах: Львові і Луганську. Після мітингів перед стартом, автоколони вирушили на Київ.  По дорозі до столиці східна колона проведе мітинги у містах Луганськ-Запоріжжя - Кривий Ріг - Дніпропетровськ - Черкаси - Чернігів.  Західна колона, орієнтовно, буде мітингувати у містах: Львів-Луцьк-Хмельницький-Вінниця. 25 березня у Києві  обидві колони і місцеві учасники акції  проведуть мітинг на Софійській площі.
Пропоную уривок із звернення Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, яка є одним з організаторів автопробігу:
Ми проти псевдореформ, які заганяють бізнес в тінь, пенсіонерів в могилу, робітників в рабство, а жителів квартир в чисте поле. Ми проти того, щоб наших дітей позбавили нормальної освіти, перспектива яких – робота за кордоном чи безробіття в Україні. Ми проти того, щоб бідний платив за багатого.
Ми за реформи для народу!
Народ не бидло, а єдиний носій влади
Геть уряд Азарова!
Ми висловлюємо недовіру парламенту, який можна назвати лише народною зрадою!
Єднаймося, бо в єдності наша сила!

Також автобробіг підтримують:  Конфедерація вільних профспілок, молодіжний рух "Відсіч", Асоціація правозахисників України, Всеукраїнська спілка ветеранів, Спілка офіцерів України, Асоціація українських банків.
 

 
Можна безліч часу сперечатися у мовних питаннях, ломати списи на темі, яка опозиційна сила правильна, а яка ні, але в одному є стійка упевненість: влада "проффесіоналів" показала свою нездатність керувати країною  і тому повинна піти геть.
Такі акції, як автопробіг, що стартував,  мають велике значення по ряду причин, а головне це те, що в ньому разом приймають участь представники Сходу і Заходу.
 
Поки одна частина громадян України чекає об"єднання опозиції, друга,  чекає на нового Месію, третя чекає формування нової української еліти..,  підприємці та  інші не байдужі громадяни почали масову акцію протесту.
 
P.S. Доречі, весна прийшла, а опозиційні політичні сили знаходяться ще на зимівлі. Мабуть чекають поки "реформаторський потяг" ПР зійде з рейок, народ вийде на вулиці, а вони, опозиціонери, очолять народне повстання, а згодом і країну. Слушна думка, проте для реалізації такого плану, опозиція повинна як мінімум об"єднатися.., але це справа не одного року, а може і зовсім не здійсненна…
 
Представники ДД теж приматимуть  участь у акції на Софійській площі. Час і місце зустрічи буде запропоновано дещо пізніше.
© дуплет [21.03.2011] | Переглядів: 3456

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати