пароль
пам’ятати
[uk] ru

Оптимістичний репортаж...


Оптимістичний репортаж...
Якийсь час не писав репортажі про відвідування Тимошенко ГСУ ГПУ.  Причина проста, дехто, хто вважає себе прихильниками ЮВТ, зокрема ті, хто пішли з ДД, звинуватили нас у піарі…  Звичайно, дурня і маячня, але неприємний осад залишився.
 
Сьогодні, в 12-00,  ми прибули під ГПУ,  щоб підтримати Юлію Тимошенко, яку в черговий раз викликали до ГПУ.  Як завжди під будівлею була присутня група підтримки, це різні люди за віком, освітою, статками і політичними поглядами.  Але їх об"єднує одне: вони проти політичних репресій.
 

 
Приїхала ЮВТ, як завжди привіталася з усіма присутніми, потиснувши кожному руку.  Мене вразило, коли  вітаючись зі мною вона сказала: "Дякую, що прийшли". Я зрозумів, для Юлі дуже важливо, що її в ці скрутні для неї часи підтримують люди, а особливо, під час відвідування ГПУ.  
 

 


 

Потім вона, як і завжди дала коротеньку пресконференцію:
"Індекс споживчих цін – це, власне, індекс інфляції в середньому за 2010 рік – склав 42,3%. У той час, коли влада показує 9% за 2010 рік. Це жорстка фальсифікація", - повідомила екс-прем’єр.
 
ЮВТ сказала, що  з урахуванням такого рівня інфляції мінімальна заробітна плата з 1 січня 2011 року повинна була становити 1236 гривень, а мінімальна пенсія – 989 гривень.
 
"Те, що сьогодні люди недоотримали гроші, - це є фактично зроблений злочин, тому що уряди, які працювали до уряду Азарова-Януковича, завжди такі індексації робили. Ніколи цей закон не ігнорувався", - наголосила лідер "Батьківщини".
"Я сьогодні хочу запитати, чи передали моє звернення про скоєння злочину генеральному прокурору, і хто з них буде відповідати за те, що вони зараз покривають невиплату людям реальної пенсії і заробітних плат згідно з показником інфляції, хто буде відповідати за те, що Генеральна прокуратура сьогодні покриває цей злочин", - заявила вона.
 
Тимошенко також переконана, що у разі нереагування на цей злочин уряду Азарова генпрокурор Віктор Пшонка також має бути притягнений до кримінальної відповідальності.
"Я думаю, що Пшонка, який таким чином захищає Януковича і Азарова, і таким чином дає можливість забрати у людей їх законні гроші, Пшонка так само буде відповідати. Не тільки Янукович і Азаров", - заявила Тимошенко.
"Я хочу, щоб вони подумали: влада досить швидко завершиться, а за те, що вони сьогодні роблять в Україні, їм доведеться досить серйозно відповідати перед законом і людьми", - додала Юля.
 
Те, що ця влада ігнорує Закони, а часто і здоровий глузд не новина.  Вони розповідають з екранів ТБ, що в Україні поліпшилося життя людей. Питання, кого вони мали на увазі? Якщо можновладців, тоді зрозуміло. А якщо простих людей...  Кому вони вішають цю локшину?  Якщо іноземцям, тоді принаймі зрозуміло. А якщо громадянам України, які відвідують магазини, отримують платіжки за комунальні послуги, відвідують медичні заклади і т.д. Це жах, який невідомо коли скінчиться…
Доречі є і хороша новина. Сьогодні  екс-прем’єр звернулася до слідчого в особливо важливих справах Генпрокуратури з клопотанням про надання їй дозволу на виїзд 23–25 березня цього року до Брюсселя для участі у саміті Європейської народної партії та до Литви на міжнародний форум "Найкращий досвід зміцнення демократії", який відбудеться 30 червня.
 
"Слідчий розглянув вказане клопотання та надав дозвіл для поїздки до Брюсселю", - повідомляє прес-служба ГПУ.
 
Це означає що бульдозер не тільки уповільнив свій рух, а навіть став…  Є надія, що скоро він почне рух в зворотньому напрямку.
 
© дуплет [17.03.2011] | Переглядів: 3127
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/84

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати