для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Жив-був Ківалов


Жив-був Ківалов
Ви знаєте Ківалова?
 
Ректора з Одеси?
 
Повелителя усіх суддів та ексклюзивного ділера корпорації «Феміда» у парляменті?
 
Ну, того самого, який Підрахуй?
 
Пригадали?
 
Це той депутат, якому за життя пам’ятник встромили в Одесі. Він, мабуть, спеціально собі пам’ятник поставив. Згідно прислів’ю. Щоб не посадили. Бо є за що. Але то таке...
 

 
Ківалов, скажу я вам – взагалі ходячая юморіна! Наприклад, поламав політично активним одеситам виграшні справи по виборах в одеському суді. Приблизно ось так.
 
Його однопартієць і земляк Плохой починає справедливо волати: рятуйте, Ківалов Феміду гвалтує! А Ківалов у відповідь – позов. Про захист честі, гідності та іншого причандалля, яким багаті наші політики.
 
Не відриваючись від любові до Феміди. Ну, як той чувак зі «Скаженої їзди».
 
І виграє, що характерно, у Плохого аж цілих 165 000 гривень. Ще й невдоволений, бо хотів злупити мульйон.
 
От і зараз відколов колінце. Точніше, не відколов, а забив. Катався наш небожитель на лижах, подейкують – десь у швейцарських Альпах, і тут раптом: хрясь! Бідося.
 

 
Коротше кажучи, клімат альпійський виявився для Ківалова шкідливим, тож він поїхав грітися у Дубаї. І жовта преса одразу про це написала.
 
Ще й дізналися, що номер там коштує ой-ой-ой, а Ківалов непогано себе почуває у компанії якихось дівчат, наче справжній шейх.
 
Що тут почалося! По всіх інтернет-виданнях від Ківалова розіслали темник: так, мовляв, і так, а інформація про перебування Ківалова у Дубаї не підтверджена.
 
Як Ви гадаєте, це справжнє спростування – «інформація не підтвердилася»?..
 
Трамвай. У жіночки вкрали гаманець. Жіночка репетує. Пасажири переглядаються і перешіптуються. Далі – діалог:
 
– Ти! Я бачив, як ти до неї наче прилип!
 
– Спростовую. Інформація про те, що я викрав гаманця у цієї високоповажної пані, не підтверджується. Візьми свої слова назад, бо інакше тут на місці пришибу! *
 
---
* Навряд чи у звичайного кишенькового крадія можуть бути кишенькові суди; тому в цій модельній історії наш герой не "посилає" кривдників до суду, як у реальному житті.

 
...От приблизно таке «спілкування», схоже, відбулося між журналістами та прес-службою Ківалова. Бо інформація про розкішне життя нашого героя в Дубаї раптом всюди почала зникати, натомість з’являлося «спростування».
 

 
І чим закінчилася ця історія? Як і варто було очікувати, чартерний рейс Ківалова таки вичислили. І в аеропорті «Бориспіль» було отримано вирішальний доказ  того, що Ківалов прилетів з Об’єднаних Арабських Еміратів чартерним рейсом вартістю близько $160`000.
 

 
160 тисяч доларів. От такі витрати, зауважте, на один тільки чартер, яким Ківалов повернувся до рідної землі, населеної терплячими і щедрими позивачами, відповідачами, підсудними та адвокатами, постраждалими і прокурорами.
 
Тепер замислимося: скільки Ківалов заплатив за чартер з Києва до курорта?
 
А скільки – за кращий номер в п’ятизірковому отелі?
 
І звідки такі гори бабла у звичайного держслужбовця?
 
Чи не плата це за "вирішення питань" у судах?
 
Останнє питання - риторичне. Втім, особисто я б не заперечував у тому разі, якщо б на нього спробувала відповісти прокуратура.
 
Втім, не будьмо наївними.
 
Якщо і Феміда, і полохлива преса радо пішли в утриманки до цього діяча – кон’юнктура з’їсть прокуратуру! Чи не так?..
© Юрій Шеляженко [14.03.2011] | Переглядів: 3863
Мітки: #Кивалов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.2/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook