для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Поздоровлення!


Поздоровлення!
Коли Клара Цеткін пропонувала до вжитку жіноче свято, то мабуть в першу чергу думала про жінок політиків, про своїх соратниць у боротьбі. Мабуть так, бо інакше треба було подумати і просто про чоловічу стать.
 
Українське політичне життя теж налічує багато жінок, які працюючи на політичній ниві, пруть свого плуга у міру своїх тендітних сил.biggrin
Не претендуючи на всеохоплення запрошую пригадати до свята жінок- політиків так чи інакше причетних до життя України.
 
Аж до другої каденції Рижого час спливав дуже мляво і публіка ще якось трималась від політиків на відстані. Просто було нецікаво - бандитські розборки там, вбивства, якийсь перерозподіл чогось... Коротше сказати - чоловічі обходились самотужкиbiggrin і жінок не дуже було видно.
 
А вже з другої каденції Рижий почав оновлювати політичний бомонт і вводити нові обличчя у світ політики. За наполяганням Кремля йому таки довелося витягти із зав. автобазою у Єнакієво і підтягнути за півтора роки до прем'єр-міністра Хама півновського двічінесудимого гопника.
Але, до честі Рижого, у противагу він потягнув і перспективного фінансіста і, теж у Прем'єр-міністри. Згодом ціна цих висуванців стрімко покотиться вниз, до самісінького нуля, але справа не в них, а в жінках!
 
Рижий таки відкопав першу жінку-політика і поставив її Віце-Прем'єром і з тих пір кожен поряднийbiggrin чоловік намагається її помножити на нуль.
І тут не вгадав Рижий з призначенням, бо вона йому зламала спадковість у передачі президенства Хаму, очоливши Майдан. Нажаль машина вже була розкручена і вибирати треба було знову чоловіка-політикаbiggrin, тим більше що його хотіли отруїтиbiggrin Ну а далі жінки у політику почали сипатися як горох!
 
Пригадаймо як це було.
Сєвєродонецький шабаш де, така собі, Кириченко закликає з трибуни організовувати загони самооборони і відокремлюватися до Росії!? (років на 15 тягне таке дійство,але ПРДони потім її на 5 років заховали у ВР). Да вона зараз? Потонула!
З'являється на небосхилі політики Вітренко!!!  Між загостренням і лікуванням від алкоголізму у Феофані ця дама робить неймовірні кульбіти із стрясінням повітря! Де вона зараз? Потонула!
 
А в цей час у руля держави Миздобул у пошуках підходящого завканцеляріїї. В кінці-кінців він таки знаходить такого  чоловікаbiggrin і тут почалося!
 
Постільки Прем'єр-міністр жінка, був створений чоловічійbiggrin інститут заст.глави адміністрації Президента, завдання якого мочити Юлю якомога частіше і болючіше. В цьому їм не було рівних - кожен вечір по зомбоящику нам соколовські розповідали яку шкоду Україні робить Юлькавароффкабрехуха сучкаблох, яка антинародна у неї суть!?
Всіх перевершив такий собі випускник Луганського механічного технікуму кислинський назвавший Прем'єр-Міністра України - рукою Кремля!? До речі, з цього моменту Юля і почала огризатися Миздобулу - наповнили чоловікиbiggrin по вінця!
Відступ. Тільки два персонажі на моїй пам'яті називали Тимошенко "Рукою Кремля" - це згаданий мною кислинський і наш Колонелька. Вони гідні один одного, а може це одна особа?
Але то все чоловіки, а я ж про жінок!
 
Незабарилися і вони, дрібніші постаті там (Кужель, дружина Київського губернатора ну і ще декілька (западло пригадувати) я не враховую, а от Ганька Г та Інка Б це вже щось! Кислинські і соколовські тут відпочивають. Не буду дрібнити - у всіх на пам'яті. Де вони зараз ті Г і Б? Вірно - тонуть!
 
Чого ж так виходить, що жінки тонуть або потонули а чоловіки ні? Вірно - лайно не тоне!biggrin
 
                                                  Вельмишановна Юлія Володимирівна!
 
Поздоровляю Вас із Святом весни, Святом відродження! Бажаю Вам міцного здоров'я, наснаги, мужності і стійкості у цій напруженій роботі!
Слава Україні!
© mix_ko [08.03.2011] | Переглядів: 2740

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook