пароль
пам’ятати
[uk] ru

Да ладно, дай ты им их мову, пусть расслабятся. - у нас же всё схвачено!


Да ладно, дай ты им их мову, пусть расслабятся. - у нас же всё схвачено!
Балачки про інтернаціоналізм - вже давно не свіжа осетрина. Східняки, які за "Росссію", є активістами інтернаціоналізму. Тільки не думайте, що вони не були в тій так званій Россії і щиро вважають росіян інтернаціоналістами, яким байдужа їхня мова, етнічний склад населення в їхній країні, кордони та інше подібне. Ні, східняки добре знають, що інтернаціоналізм та руссскій мір - це комплектна продукція та постачаєься теж завжди комплектно. Спочатку інтернаціоналізм виконує зачистку місцевості, а потім русскій мір без перешкод опановує манкуртизоване, "нічіє", населення.
 
Останні дні ненависники всього українського, яких об"єктивно якісно цілком влаштовує ординський окупаційний режим в Україні (тільки кількісно поганенько койщо - ціни, пенсії тощо..)  якось підозриливо засуєтілісь под клієнтом. Нібито хахли-бендери їм перешкоджають воювати з януковичами. Мов, такі вже самі тупі, ці хахли,навіть национальной ідєі в них немає, ні на што бєз руссскіх нє способни, а сумісно проти януковичів, мов, воювати не хочуть, відштовхують сердешних русскіх.
 
Пропоную шановному пансьтву не квапитися зі сльозами катарсису, обіймами братання та колективним співанням Імейджин. ЩО ЗМІНИЛОСЯ?? Бармалей сказав, що більше не їстиме малих дітей, а тільки мармелад? Наче ні, навіть цього не було... А що було? Га?... Що..?.. Якась бармалеївська шістка сказала, що вона не проти української державної? Ааааа...  Ну тоді дійсно - вовки відтепер їстимуть траву із коровами, а кішки годуватимуть мишенят власними ціцьками.
 
Колись Богдан повірив східним "православним братам". Чим скінчилося? Мало тієї науки. Ще 350 років вчилися. І хіба справа тільки в десятках мільонів звіряче закатованих? Не тільки. Справа ще й в тому, що національний (= науковий+суспільний+естетичний) розвиток українства цією окупацією був не тільки зупинений, а й відкинутий на століття - майже до рівня окупантів - ординців.
 
Зараз окупанти розуміють, що їхня чергова окупація невдала і довго не протримається, бо тил - Орда - агонізує, бандюки, які є їхніми публічними зіц-керівниками, надто бездарні. Тому, йде приготування до партизансько-діверсіного підпільного існування. Досвід вже надто багатий. Невже в 1990-91 було не так само?? Перевіряється особистісний склад, розподіляються ролі, посади (ключові, хоча часто й не дуже помітні), системи таємного зв"язку. Гебнюцька агентура вкручується, як шурупи, в глибинні прошарки суспільства. Вербуються нові агенти - кого грошами беруть, кого шантажем ("?ми про тєбя коє-што знаєм, чувак, но ти же нє хочеш, штоби ето знала твоя жена?"). І в цих приготуваннях є головне завдання - якомога перешкоджати створенню українського етнічного та національного руху.
 
Тільки в часи національного визволення формується нація. Всі европейські народи пройшли цю стадію - боротьбу за національне державне утворення, за самостійний культурний та політичний розвиток. Крім українців. За це слід дякувати східним "православним братам", їхньому московському інтернаціоналізмові - тобто московському шовінізмові. І ось зараз, коли (слава Бебіджеві-Т"юрінгові-Джобсові-Гейтсові Біллові!) інформаційна революція надає нам всі шанси виконати завдання минулих століть та об"єднати українство на засадах солідарного европейського суспільства, виростити власну інтелектуальну еліту, яку б не всмокчувала клята Орда. Це нагальне трічи, бо це - вимога національного визволення України. І в повітрі вже ясно відчуваться початок кристалізації української нації. Цей процес поки що йде досить повільно, але треба пам"ятати, що всі перехідні процеси розвиваються в часі експоненційно - спочатку повільно, але потім все швидче. Головна перешкода нашому розвиткові - відсутність українських ЗМІ. Ті ж що є - або не масові, або не українські, або не інформаційні, а дезінформаційні. Всі, прямо чи не прямо - належать Орді. Після повалення окупаційного режиму першою справою буде налагодження українських ЗМІ.
 
Повалення окупаційного режиму - це тільки початок життя нації. Вже зараз треба визначитися по головних напрямках майбунього руху. Чи буде Україна европейською чи азійською - ось в чому питаня! І саме в цьому я бачу головні перешкоди бездумного братання з бармалеями. Їхні нахабні вимоги братання означають зовсім не те, що їм, нібито кортить надати підсрачника януковичам, а без українців вони бояться це робити. Хто хоче воювати за Україну - той воює. Хто хоче поруч з українцями - ласкаво просимо. То про що ж йдеться? А йдеться про те, про що відкрито не скажуть. Йдеться про те, щоб якомога перешкоджати европейському майбутньому України, аби тримати її на ординському ланцюгові. Всілякі словоблудні славянскоє братство, руссскій (=московскій) гєній, єврєйскій заговор, англосаксонскій антірусскій заговор, восток - дєло тонкоє, нужен хозяін страни, мір уважаєт сільних, побєдітєлєй нє судят, настоящщщщій мужжжжик, нацикі, бандерлогі, бендери, хахли-дєрєвєнщіна, Єкатєріна-Вєлікая, прєдатєль мазєпа, бандіт бендера, русофоби, хахли - прєдатєлі, трєтьєсортниє славянє, всьо ізобрєлі руссскіє, всьо на украінє построілі руссскіє, прєдтєлі-галіцаі...
 
Ми прагнемо якомога швидко рухатися до Европи шляхом еврореформ, бути рівними серед рівних в своїй природній сім"ї - поруч із американцями, англійцями, шведами, канадцями, поляками, словакми, чехами... НАТО - наша перша мета, як і найміцний союз із Америкою. Натомість із Ордою - лише вимушені відносини, без яких просто фізично не можливо - мінімальне коло відносин. Тільки це відповідає українському відродженню. Але саме тут і згадють ці "братаючися" бармалеї, нібито свої акції в української корпорації. Мов, ми тоже воєвалі за ету страну, она нам точно так же прінадлєжит, как і вам, і ми нє допустім антірусского курса на Амеріку. Ми трєбуєм породнєнія с Росссієй! Сурово наказать укронацистов!
 
Коли люди створюють фірму, чому вони прділяють найбільшу увагу? Особистостям, які мають вірити в цілі фірми та бути носіями її унікальних ідей. Немає нічого гіршого, ніж випадкові люди в команді.
 
Союзники нікому не заважають. Хто ж буде проти? Але саме союзники, а не товариши. Українські справи - це діло саміх українців. Але українство відкрите для щирих людей, які сприймають його ідеали душою й серцем. Приєднайтесь, це ж не закритий клуб! А ординських "гордих" зайд нам вже зараз вистачає. Без балалайок досі якось обходилися, слава богу.
 
Надіюсь, нікого з українців московського походження не образив. Якщо ж ви знайшли щось образливим, щиро перепрошую, бо ніяк не мав цього на увазі. Я дуже ціную українців, які серцем вибрали Україну та поділяють українські цінності. Ми - єдині!
© Кіт [07.03.2011] | Переглядів: 3848

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook