пароль
пам’ятати
[uk] ru

Всякий видит мир с высоты своего подвала


Всякий видит мир с высоты своего подвала

Класифікація це страшна сила! Потрапив до певного класу – сиди в ньому і не цвіринькай, не тьохкай  .. Бо про тебе вони вже все знають, як і про всіх інших твоїх однокласників ..
 
Для зручності спілкування ми напродукували достатню кількість класів, від таких загальних-визначальних, як «україно/русо-фоб» і «україно/русо-філ», до великої купи уточнюючих (від «нацика» і «кацапика» до х.з. кого).
 
Можна перескочити з неприємного для вас класу у більш пристойний (на ваше розуміння), але для того слід довести свою «неверблюдність» .. Адже цінність класифікації (якщо це ви класифікуєте когось, а не він вас) полягає у тому, що ви розміщуєте клієнта у певному класі за двома-трьома ознаками (а деяким вмільцям вистачає і однієї ознаки) .. Зате ж потім ви на законній підставі навішаєте на клієнта решту ознак його класу. Скажімо якщо клієнта запроторити у клас «україно-фоб», то йому важко буде відмитися від ознак «кгбіст», «мокалик», «чугункін» і т.і. Подібним чином «русофоб» автоматично потрапляє до некошерних підкласів «нацик/фашист/антисеміт», а також «хуторянин».
 
Коли комусь щастить здертися на поверх вище, він згори може спостерігати гудіння стріл, що летять під ним з одного класу в інший .. Явище зачаровує, наче вогнище, наче водоспад, чи принаймні нєхілий фонтан .. Дивився б і слухав, гортаючи сторінки ..
 
Отже, маємо позиційну війну класів в ДД-віртуалі ..
 
Чого прагнуть наші «україно-філи» (вони ж «русо-фоби»/«нацики»/..)? Вони прагнуть мобілізувати себе і громаду на вороже ставлення до «русо-філів» (чи «україно-фобів»/«кацапні»/тощо ). Вони намагаються знищити їх у холодний спосіб (гарячого способу, на їхній жаль, віртуал поки що не передбачає). Мотивація є простою - «україно-фоби» (вони ж «русо-філи»/«кацапня»/«ВД-шовіністи»/..) здійснюють на території України наміри Москви перетворити Україну на територію свого панування ..
 
«Україно-філи» («нацики»/«галичане»/..) прагнуть поширити свою «звичаєвість» на суверенні ареали «україно-фобів», загрожуючи їм асиміляцією ..
 
Війна є війною .. «Україно-фоби» вимагають другої державної (чи хоча б офіційної), щоби надійніше захиститися від страшних «націоналістів» .. які постають в їхній уяві як агресивні другосортні створіння .. «Україно-філи» час від часу згадують про квотування влади за етнічними ознаками .. про титульну націю і нацменшини .. Щоб уберегтись від знищення, яке ж має неодмінно відбутися, оскільки українці самі по собі кволі і хворі .. не здатні без спонсорів постати з попелу.
 
«Україно-філи», хоч і кволі, та в думках обіймають всі Україну (а хтось кидає шапку і на Кубань і на «ісконну» Слобожанщину по той бік кордону) ..
 
«Україно-фоби» не бажають асиміляції і намагаються зберегти у своїх ареалах свій науковий, технічний промисловий руський світ від хуторянської іржі «нациків» ..
 
Гудуть стріли взаємного поборювання ..
 
Кому вигідно споруджувати берлінські мури між фобами і філами, щоб не було вільного пересування громадян між класами, щоб не виникали братання з перекласифікаціями (за іншими сукупностями ознак)?
 
Зрозуміло ж (навіть про Москву вже товкти не будемо) ..
По-перше, тому, хто збирає непогані електоральні врожаї зі свого реального ареалу .. Це ПР із замінниками (тігіпками, комуністами) разом із призначеними до опозиції кроликами .. Їхній електорат є більш-менш надійним і згуртованим ..
По-друге, вигідно тому, хто хоче потрапити у ВР, щоб вже транслюватися на всю країну і знімати надійні щовибірні врожаї .. Це «Свобода» і інші УНП-подібного забарвлення ..
 
Тим часом п’єса життя прямує до кульмінації .. Коли слід буде вирішувати – бути сучасній Україні як самостіній нації чи впасти їй у статус території з населенням, яким опікуються то одні, то інші, а то і всі разом ..
 
Ознакою того, що народ спроможиться створити державу буде виникнення політичної сили, яка запропонує шлях єднання .. Основою єднання стане ідея сучасного суспільства.
 

 

© Карт [07.03.2011] | Переглядів: 2032

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати