пароль
пам’ятати
[uk] ru

Весна


Весна
Ось й весна почалася. Ще багато снігу та вітер мерзенний, але вже відчуваю -- весна! Знаєте чому? Зовсім не тому, що на вулиці +5. І зовсім не тому, що краплі падають на підвіконня. Але відчуття стійке. Гарантую, що весна! Тому що на цьому сайті повилазило усе шизоїдне, що спочивало взимку. Весняне загострення, так би мовити.
 
Ціни зростають щодня. Влада нахабніє щохвилини. Нас відверто ігнорують. В людей почала прокидатися гідність -- приходить розуміння того, що просто так нічого не буває й треба відстоювати свої права. Багато хто на обох берегах Дніпра відчуває, що треба об’єднуватись задля того, щоб вижити. Саме так стоїть питання. Наразі це розуміння приходить до все більшої кількості людей.
 
А що я бачу тут? Я бачу якусь відверту маячню. По-перше -- з люттю й ненавистю кидаються (мов скажені) на російськомовних. По-друге -- педалюють мовне питання так, наче інших проблем в Україні не існує. То може й насправді не існує? Саме так. Не існує. Для деяких шарів населення. Знаєте для яких? А ось для яких:
 
Ильич... 03.03.2011 19:54:06
"Не имея чётких целей и не понимая зачем вам независимость вы ничего не построите. Вам нечего строить. У вас нету планов. У вас нету целей."
 
Есть у них и цели и планы. Будиночок та дачку побудувати, молодь зібрати і 3,14здіти, 3,14здіти як вони незалежність виборювали... І ні чого тими руками не робити.

Дякую Іллічу за найвлучніше визначення того, до чого прагнуть ці нібито патріоти. Саме тому спілкування з цією публікою закінчую. Та саме це раджу зробити всім кому не байдужа Україна. Весна це час, коли прокидається не тільки шизоїдне оточення Тягнибока. Це ще й час, коли прокидається природа. Тому так верещать усі ті, кого теперішнє становище влаштовує. Кому приємно отримувати гроші за те, що паплюжать саму ідею українства. Так ось що я вам скажу, не шановні -- нічого у вас не вийде. І цей сайт ще буде виконувати роль координаційного центру опору попри всі потуги провокаторів.
 
Чому українською? Тому, що вирішив продемонструвати -- я вільно володію мовою. На відміну від цих псевдопатріотів. І ось що собі думаю: одна падлюка щось патякала за "жидів", інша за "москалів" та "кацапів". Звернуся я мабуть до адміністрації з запитанням, чи не час почати відстрілювати тих, хто розпалює міжнаціональну ворожнечу? Та й доведу діло до логічного завершення -- вибити провокаторів по IP. Причому -- назавжди.
© Влад Виногоров [05.03.2011] | Переглядів: 1902
Мітки: #Тягнибок 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.6/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати