для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Декілька слів про колонію


Декілька слів про колонію
Декілька слів про колонію
Якщо то, що ви називаєте захистом прав людини, веде до закріплення результатів імперської асиміляційної політики та зникнення із складу людської цивілізації цілої багатомільйонної  нації, то це не захист прав людини, це захист права імперії на окупацію, колонізацію, і нацизм гітлерівського типу. «Так історічєскі сложілось». Ні не «сложілось», так зложили колонізатори. Залишити все так як вони зложили, означає згоду на право імперій знищувати нації, право імперій на колонізацію, нав’язування своєї мови, культури, історії, своїх героїв, та плюндрування всього, що пов’язано з корінним народом колонії.
Колоністи повинні зрозуміти, що ситуація змінилася і вони не «первиє среди равних», а одна із національних меншостей країни, і повинні, якщо і не поважати право колонії на деколонізацію, то хоча б не заважати.
Збереження Москвою контролю над Україною, головна мета політики РФ по відношенню до нашої країни. І питання мови в ряду найголовніших пріоритетів в цій політиці. «Одін язик – одін народ» - основна ціль цієї політики. Тому на цьому напрямку йде такий шалений натиск на носіїв української самосвідомості. Задіяні великі сили. На всіх складових інформаційного простору України. Включаючи і Інтернет.
Один із методів – принизити все українське, все те, що повинно б було викликати гордість і повагу пересічного громадянина країни.  
Тому «окраїна», «ми вам подарілі», «нарєчіє, а не язик», «прєдатель Мазепа» …
Тому і «свідоміти», «оранжисти», бандеровци, юлькі, націкі …
Але ж боротьба народу проти колонізаторів, це національно – визвольна боротьба, а політика направлена на нищення нації (хоч в печах Освенцима, хоч асиміляцією) – фашизм, точніше нацизм. Тих хто бажає деколонізації вони називають фашистами, а себе - борцями за права людини, хоча за цими правами криється право колоніста нехтувати інтересами корінних народів, право почувати себе і далі «пєрвимі среді равних».
«Давайтє отложім вопрос язика, главное – економіка». Тобто треба перевести свідомість українців до рівня «хліба і видовищ», до рівня плебеїв. А в цей час януковичи - табачники і будуть проводити деукраїнізацію України.
Солдати інформаційного простору РФ сидять на всіх, більш менш популярних українсь-ких сайтах. Будьте пильними! Давайте рішучу відсіч агентам орди.
© Meritus [28.02.2011] | Переглядів: 2006

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook