для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дякую!!!


Дякую!!!
        Шановні мешканці "Дурдому"!!! Дивлюся, я перейшов в інший статус. Рейтинг, той що по фото, став червоним, і серед персонала я рахуюся, як "Заввідділенням". Не знаю, що це означає, але я збрешу,якщо скажу, що мені по барабану. У кожної людини є емоції, відчуття, і якісь гарні події радують та гріють душу.
        Але не це є моєю метою, коли я виставляю свої малюнки, та, як можу, пишу замітки. Щоб не бути дуже пафосним, скажу коротко. Це Україна, її майбутнє, і все, що з цим пов"язано. Нема потреби розповідати, яка страшна біда зараз прийшла в нашу країну, і жоден українець, та і просто порядна людина, не має права бути осторонь, або бути, таким собі хохлом-пристосуванцем, в той час, коли Україну розграбовує, та знищує банда крадіїв, колаборантів та недоумків.
 
       Хочу подякувати всім, хто голосував за мої малюнки. Це ще приємно тому, що, я не фаховий художник, і не дописувач. Мало того, я сів за комп'ютер рік тому. Так що і тут я майже чайник. Але, все, що я зробив, та написав, все це моє, те, як я бачу все, що відбувається в державі, ну, і як можу висвітлюю. Так, що, не судіть дуже строго.
 
       Також хочу вибачитися, що мало буваю тут, і не приймаю активної участі у житті порталу. Але, коли захожу, обов'язково передивляюся фото та голосую за достойні.
       Можливо, я і переберуся сюди, тому що на том порталі, де я знаходжуся постійно, набирає обертів цензура. Ось така ситуація там -
 

 
       Половина моїх фото, що виставлені тут, там знесені адміном. Також зносяться замітки, які спрямовані на захист України, та всього українського.
       Я розміщую свої матеріали на декількох ресурсах, але на жодному, не зносили мої фото, та замітки. Тільки на тому, де я перебуваю постійно.
       Одразу хочу сказати, що це не стосується модерації тут, або де небуть. Сам зараз дещо модерую, і знаю, як важко приймати незаангажовані та виваженні рішення. Там, це така політика сайту стає. Переслідується все українське. Не знаю, з чим все це пов'язано, мабуть з сьогоднішньою мерзотною владою.
 
       Да, і хочу також подякувати і протилежній стороні. Українофобам, п'ятій колонні, москальськім шовіністам, та всім, хто ненавидить Україну, та все українське. Коли ви голосуєте проти моїх фото, і це буває відчутно, це означає, що я досягаю мети та вірно відображаю тих, хто зараз узурпував владу в державі.
 
       Ще раз дякую українкам та українцям, патріотам України! Слава Україні!!!
 

dio]
 
© маска [27.02.2011] | Переглядів: 1896

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook