для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Український противсіх або Пастки для покупців...


Український противсіх або Пастки для покупців...
«Чому сидимо, чому разом нічого не робимо?» -  чути скрізь на наших теренах болюче… А дійсно, чому – навколо коїться не те що неподобства – йде блискавичне будівництво (ні, не будинку для сиріт, про який грюкав кулаком головам ОДА Янукович у прямому етері) образцово-показової  неодиктаторської кримінально-олігархічної держави у центрі Європи на очах всієї нації та тієї самої Європи…
 
Народ розгублений...  З'явилася навіть якась фатальність, приреченість на таку долю... Хазари, блокери, олегфи, притулівська УП цілодобово нам нашіптують-навіюють - все що не є, все ваше,  українці, їжте, бо саме на це ви заслуговуєте, це для вашої користі же!
…А почалось це ще у другому турі виборів президента, коли застосували технологію противсіхства не тільки і не стільки проти Юлі, як проти всілякого усвідомлення спроможності української нації взагалі на вірний вибір - яке брело, таке й зустріло!
 
Впевнений, політична еліта зі штабів ЮВТ вже тоді знала, що президентом «назначено» Януковича. Це було зрозуміло по неквапливій роботі Юліних політиків на другому турі.  Не дарма штаби двох команд влаштувалися у 100 метрах один від одного, у готелях, які, знаково,обидва належать донецьким кланам.  
 
«Юридична служба адвоката-генія Портнова», «луганське морожене чудо», що обіцяли Юлі безперечну  перемогу у судах одразу вищої інстанції тільки потім, після оголошення результатів - виявилося звичайною підставою ЮВТ…
 
А чи розуміла це Юлія Володимирівна, не знаю достеменно, та що здогадувалася – точно. Та вибору не було, бо весь попередній час вона розраховувала виключно на себе та свої особисті стосунки з нацією. І це виявилося не марним, другий тур їй додав голосів у півтора рази більше, ніж Януковичу.  Цей феномен є її величчю, як і є її ахіллесовою п’ятою…  І якби не ті злощасні п'ять відсотків, що проголосували проти всіх, стало би неочікуване чудо, таке саме, що зараз відбувається в Африці -  некерований світовим центром вибух революцій.
 
Що ж воно таке, оте «противсіхство»? Ну не подобаються людям всі кандидати, то й що – це ж демократія, скаже хтось. Та дивитися треба глибше – що лежить у основі технології нав’язування «противсіхства»! А те,  що це саме технологія, не розуміє тільки людина з неадекватною розумовою спроможністю.
 
Суть цієї технології досить проста  – людина, що не може знайти «свого» кандидата, апріорі визнає відсутність такого взагалі на сьогоднішньому українському політичному горизонті. А раз так, то який може бути спротив ганебній владі, як нема ким замінити її!
Сама технологія виконується досить свідомо та відкрито, навіть ЗМІ не приховують – говори, що завгодно про президента та не забувай пнути ЮВТ. І буде вам спокій. А хто «шибко грамотний, буде грузити чавуній", тобто, залишиться без частот, або без видання.
А ось дія технології направлена саме на підсвідоме громадян, що має наслідком розпач, зневіру, апатію…
Зараз ця технологія не те що пригальмувалась, навпаки, набирає обертів та ефективності.
 
Це видно хоч по жебрацькій кількості людей, що приходять підтримати опозицію на мітинги, чи безпосередньо ЮВТ під ГПУ...
Колективне несвідоме зараз розбалансоване. Ні як не зіллється в одне русло;))) Навіть "африканський вісник" не став той силою, що об'єднує!

 
То що ж робити, як людина не спроможна протидіяти технологіям, що в політиці, що в супермаркетах? А все досить просто, знаючи точно, що на рівні очей розташовують товари, що додатково «заряджені» преміями, дати собі раду та опустити очі трошки нижче, чи вище - там лежать ваші  товари, тільки за меншою ціною, бо нема додаткової «премії» магазину.
 
Треба шукати та знаходити, а як знайшли, поважати свій вибір, а не слухати докучливого сомельє…
 
Все у нас буде добре, люди, і дуже скоро. Тільки треба вірити в себе і в Україну!
© pasha_ [27.02.2011] | Переглядів: 2872

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/76

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook