для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

З думою про Україну. Як на думку декотрих ми отримали незалежність.


З думою про Україну. Як на думку декотрих ми отримали незалежність.
Бачив тут в ІМХО кілька цікавих персоналіїв котрі проводжують твердо говорити про ПОДАРЕНУ незалежність, наприклад:
 
Amarena 23.02.2011 16:55:08
Незалежність ніхто не виборов, она Украине обломилась. Союз распался естественным путём, и Украина неожиданно для себя оказалась в свободном дрейфе.
Народ не был готов взять на себя ответственность за свою долю: все его лучшие силы ушли в борьбу за Незалежність, а что реально с ней потом делать подумать не успели.

Тому думаю цікаво також подивитись, а що з цього приводу думають в Кремлвівському райкомі та реалізатори кремлівських ідей тут в Україні:
 
"Регионал" Болдырев: Независимость Украины - это сговор московских группировок, которые выбросили Украину из СССР. ВИДЕО.
 
История Украины по-российски: "В австрийском генштабе была придумана химера под названием украинский народ". ВИДЕО.
 
Коммунист Соломатин: Только благодаря КПУ появилось государство Украина. ВИДЕО.
 
Як бачимо лейтмотив у россійських фашистів, шовіністів та їх холуїв комуністів один:  Україна це неприродньо, несерьозно і взагалі ПОГАНО, ПОГАНО, ПОГАНО.
 
В пошуках інфи, кому ми повинні дякувати за незалежну державу знайшов таке от і подумав чи не Табачник на ДД пише під псевдо Олегоф, уж больно думки схожі:
Министр образования Украины Дмитрий Табачник считает, что последние два десятилетия - это время геноцида русского языка в Украине.
Вывод российских ученых: Без русского языка украинцы тупеют. ВИДЕО.
 

Як на мене то повторюсь:
Незалежність УРСР отримала якраз на законних підставах оскільки фактично СРСР було створено за участю УРСР. Причому українські комуністи фактично приведені до влади в Україні на россійських багнетах отримали таку преференцію від россійських більшовиків-окупантів саме тому що був НАЦІОНАЛЬНИЙ спротив, і щоб його загасити проводилась політика українізації, створення автономізації та надання якихось економічних прав українським більшовикам.
Ще раз українськи більшовики загребли жар чужими руками під час війни у 1944-1945 коли за для стримання України в своїх лапах московська орда наділила українських більшовиків правом виступати в ООН, надало купу міністерств (тоді НАРКОМати), включно з наркоматом міжнародних відносин (атрибут незалежності!!!), навіть Наркомат ОБОРОНИ УРСР створили, правда оскільки успіхи в просуванні на Берлін були значущі, швидко цю преференцію в українських більшовиків забрали.
Та час йшов і ось нарешті влада москви похитнулась і спритні українські більшовики одразу скористались цим забажавши ПОВНОЇ незалежності від своїх хазяїв.
АЛЕ  ЧИ  СТАЛИ  ВОНИ  ВІД  ЦЬОГО  БЛИЖЧЕ  СВОЄМУ  НАРОДУ???
 
Ну і накінець думки Кучми з приводу незалежності:
http://www.bagnet.org/news/summaries/ukraine/2011-02-24/111369
© Слово [24.02.2011] | Переглядів: 2095
Мітки: #Болдырев 

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.8/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook