для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не ням, не гам.


Не ням, не гам.

Нинішня влада, як ніяка до неї, впритул наблизила Україну до Європи. І це всього за рік керування. Правда зближення це стосується лише рівня цін на продукти. Але ж який прогрес.
 
В найбіднішій країні Європи, якою за різноманітними оцінками являється зараз Україна, ціни на харчі зрівнялися з цінами у Великій Британії та Німеччині, випередили ціни на продукти в таких країнах, як Португалія.
 
Успішне керування українською економікою командою проффесіоналів привело також до того, що і заокеанські держави ми вже наздогнали й скоро без усякого сумніву переженемо. В Україні ціни на продукти дорівнюють цінам в США і лише трішки дешевші за ціни в ситій Канаді.
 
І йдеться не про відсоткове співвідношення цін і заробітної плати, а про реальні ціни на продукти при наших мізерних зарплатах.
 
Напевно це і є обіцяне «покращення життя вже сьогодні», як його бачать Янукович, Азаров і, не до ночі будь згаданий, Тігіпко.
 
Воно все цілком зрозуміло. Вони ж дома (в Україні) не дуже й сидять. Всілякі там закордонні візити, міжнародні конференції, саміти. І якось воно незручно весь час було. Плутались нещасні українські можновладці в цінах при перетині кордонів, купуючи, наприклад, огірки в Лондоні, вершкове масло в Парижі, яловичину у Берліні, рис в Лісабоні. Весь час платили (за  звичкою) менше, ніж ці продукти коштували. В результаті конфуз і мало не міжнародні скандали.
 
Зате тепер все буде в ажурі. І головне ніяких конфузів. А коли продукти в Україні ще подорожчають і стануть дорожчі, ніж у клятих капіталістів, то воно навіть краще. Можна буде, заплативши більше, недбало кинути «решти не треба» й, зверхньо глянувши на цих жебраків європейців разом з канадійцями й америкосами разом узятими, гонорово попрямувати в оточенні роти охоронців до броньованого гелікоптера, який зручно «припаркувався» на  "Гранд Пляс" в Брюсселі.
 
А як же українці, запитаєте ви? А ніяк. Їсти взагалі шкідливо. Є така штука, як лікування голодом. Гарний ефект, кажуть, дає.
 
Уряд, на чолі з Азаровим, ретельно вивчив цей нетрадиційний метод й оскільки в нашій державі дуже високий рівень різноманітних хронічних болячок, було вирішено застосувати це лікування до всього населення загалом. Все для людей.
 
А те що самі можновладці, олігархи, їх рідні та близькі (той невеличкий відсоток, який заграбастав все багатство держави) будуть й далі посилено харчуватися, то цьому є цілком нормальне пояснення. Хтось же повинен прийняти на себе весь удар підвищеного холестерину, зайвих калорій та інших підступних ударів від надмірного й нераціонального харчування.
 
Їм (можновладцям) теж нелегко. Воно знаєте, як кажуть – у когось перловка рідка, а в когось перлини дрібні.
 
Нова країна – нові раціони.
© R`n`R [18.02.2011] | Переглядів: 2870

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook