пароль
пам’ятати
[uk] ru

17 мгновєній ДД...


17 мгновєній ДД...
Форте -  Шановна адміністрація! Тільки бажання спільними зусиллями зробити наш сайт ще кращим примусило мене попрохати вас звернути увагу на лексику пана Б. Я розумію, що не у всіх була можливість закінчити школу поза межами колонії для малолітніх злочинців, де він, вочевидь, і перейняв свою манеру спілкуватися з пристойними громадянами на своєму специфічному жаргоні.
Особисто я вважаю його звернення до опонента - «рєдіска» - образливим і прошу позбавити нашу шановну спільноту можливості бачити його огидну, ображаючу кожного благочестивого християнина, паскудну до нудоти аватару протягом трьох днів, що, безумовно, підніме на більш високий рівень якісну складову обговорення статей на нашому сайті.
З повагою
 

Администрация ДД
Отказать   
 
  
Форте -  Відверто кажучи, я здивований вашою відмовою. Напевнее я помилився, вважаючи вас інтелігентною людиною, сповненою християнських чеснот.
 

Пьяно -  Админ! И куда мы смотрим? Кто будет службу тянуть? Кто будет банить этого… не скажу кого? Он опять обозвал меня «москалюга»! Это тянет на три статьи сразу, включая нашу родную сталинскую за буржуазный национализм! Значит так, для начала, на 7 дней - минимум! Предупреждаю, что со мной – вся прогрессивная общественность сайта! А вы нашу руку знаете…
 
Администрация ДД
Бан 3 дня.  
 
Фортіссімо -  Шановна адміністрація! І як накажете це розуміти? Чи не тому у нас в країні керує кримінально-злочинний режим, що такі потаємні його симпатики, як ви, відкрито понукаєте його апологетам на своєму сайті? Чому кримінальний сленг «рєдіска» ви не вважаєте образливим? І, до речі, цього недоумка я назвав не москалюгою, а москаликом, що, погодьтесь, дещо змінює контекст його стуку.      
 

Пьяно -  Админ! Разуй глаза! Ты что, не видишь, что этот бандёра еще живой? Ему же пох твои баны, пока у него еще двадцать ников есть. Он же в этих Никах, как в схронах будет осиживаться и отстреливать оттуда в спину конкретных интернационалистов. Что будем делать, админ? Кому молчим? Я куда спрашиваю? Атвечать, когда с тобой разговаривает целый корнет!
 
Администрация ДД
Бан 3 дня за хамство администрации
 

Фортіссімо -  Ну, що, не дуже то й шановна адміністрація? Допанькалися з цим моральним збоченцем? Випестували жабу на грудях? Викормили своїми цицьками? То маєте, що маєте. Ото треба було відразу прибити цю курву дрючком, то вже й спали б всі спокійно.  
 
Пьяниссимо -  А хрен вам всем, а не бан! Забанили они меня… Сверните свой бан в трубочку и засуньте себе… в миксер! Бу-га-га!
 
Администрация ДД
Ник удален.
 
Очень я испугался! Ник удалён…
 
Живучий, курва, москалик попався... Чумайдан – вокзал – евтаназія!
 
О, мальчики, привет! А тут так весело!
 
Ага, уссаться…
 
Хамло!
 
О, привет даме! Присаживайся.
 
Всем привет! Кого сегодня парить будем?  
 
Всім привіт. А я потинявся по імхам, - нікого нема. Ну, думаю, напевне вже всі тут зібрались. Таки вгадав.
 
А там якийсь Balamut статью кумедну повісив, хтось читав? Я проглянув, а обговорити нема з ким – всі вже тут тусуються.
 
Та який там новенький! То ж забанений Mutobal.
 
Так а де ще тусуватись? Правда, тут адмін іноді забігає, але він поки що поводиться досить чемно і сильно не заважає.
 
Не Mutobal, а Mudobol.
 
Взагалі-то адмін міг би й якусь іншу гілку собі завести для своїх розборок і скандалів. Чудово бачить, що це єдине місце, де можна потриндіти в більш-менш спокійній атмосфері. Так ні – обов`язково якусь херню сюди притягне, тіпа нам цього мало під імхами.
 
Мда, адмін зі своїми постіними шкандалями дійсно, якось тут не в кассу…
 
Администрация ДД
Ок. Администратор самозабанен на 30 дней.
 

© sampo [18.02.2011] | Переглядів: 2093

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати