для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Уряд готує проект Закону України "Про заборону торгівельного бізнесу"


Уряд готує проект Закону України
Вранці 17 червня в Києві на просп. Перемоги в районі станції метро "Святошин" зайнявся супермаркет "Сільпо". Усі найближчі будинки до супермаркету були окутані їдким чорним димом, а просп. Перемоги у напрямку до центру практично паралізований багатьма приїхавшими пожежними машинами. За кілька годин роботи остаточно загасити пожежу поки що так і не вдалося.
 
Кабінет Міністрів України миттєво відреагував на ці події в Києві. На тлі минулотижневої пожежі в продуктовому магазинчику на окраїні села Видне Житомирської області, а також пожежі нічного ларка на житловому масиві Сихів, що у Львові, пожежа  у супермаркеті "Сільпо" в Києві була дуже гостро сприйнята до відома урядовцями. Так само гостро, як і свого часу бусла сприйнята пожежа в одному з ігрових залів міста Дніпропетровськ.
Станом на 15ту годину дня, Кабміном був внесений до Верховної Ради України проект Закону України "Про заборону торгівельного бізнесу". Спочатку, слідуючи логіці і здоровому глузду уряд хотів заборонити лише торгівлю продуктами і продовольчими товарами. Проте, дізнавшись, що на 2му поверсі супермаркету "Сільпо" знаходиться магазин електроніки "Фокстрот", Юлія Тимошенко вирішила не дріботіти і заборони увесь торгівельний бізнес в Україні.
Серед цікавинок законопроекту:
- повернення до первісно-общинного ладу;
- заміна грошових відносин відносинами натурального обміну;
- підтримка сімейних мануфактур.
© Bab4ik [17.06.2009] | Переглядів: 2181
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.4/4

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook