для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кнопкодави.


Кнопкодави.
Отак. Ми знову зганьбилися перед цілим світом. Власне, зганьбилася верховна рада, але ж це ми тут, всередині країни ділимо суспільство на них (цих паскуд які звуться депутатами) і нас, а для цілого світу ми одне ціле, то ж і ганьба наша спільна.
 
А йдеться про те, що делегація від польського сейму завітала до нашого парламенту під час сесії. І ось тут на поляків чекала сцена, яка змусила їх вхопитися за мобільники, щоб зазнімкувати дику для них ситуацію. Також польські парламентарі не змогли втриматися від відвертого зневажливого сміху. Хотіли, кріпилися, пирскали, але сміх таки вирвався назовні.
 
Що ж так вразило наших найближчих західних сусідів. А вразило їх те, що вже давно нікого в Україні не те що не вражає, а навіть сприймається як понура буденність.
 
Поляки побачили наших знаменитих кнопкодавів. Так, так, саме тих багатоверстатників, які, стрімко рухаючись вздовж порожніх парламентських крісел, відчайдушно голосують за сєбя і за того парня.
 
Виявляється, що депутат польського Сейму в разі неособистого голосування втрачає мандат і більше не може бути обраний у парламенту. В Польщі (та в інших країнах) таке «голосування» вважається шахрайством і тягне за собою кримінальну відповідальність.
 
Внаслідок чого можна сміливо стверджувати що наші депутати, в більшості своїй, звичайнісінькі шахраї й кримінальні злочинці, що ми, зрештою, й так знаємо, навіть без підказки поляків.
 
І все було б нічого, якби поляки, а також всі інші європейці, насміхалися лише над депутатами. Але ж ні – вони сміються і над нами. Вони сміються над всім українським суспільством. Й, чесно кажучи, я не маю права висувати їм претензії. Ні я, ні ви, ні будь який інший українець. Тому що ми позволяємо щоб у нас були такі депутати, такий парламент і такий президент.
 
Ми їм позволяємо, а вони щодень нахабніють. Воно й не дивно – ми для них бидло, стадо, отара, біомаса. От тільки останні соціологічні дослідження показують, що ця «біомаса» стрімко радикалізується. 60 відсотків українців готові до акцій протесту. З них 32 відсотки готові до акцій протесту зі зброєю в руках. Кнопкодавам й їхнім господарям з Банкової варто б було замислитися над цими цифрами.
 
Хоча про що я? Мислення це не притаманна цим шахраям функція. У них лише інстинкти.
© R`n`R [15.02.2011] | Переглядів: 5519

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/87

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook