для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Термінатор 2, Ширка і Судний день


Термінатор 2, Ширка і Судний день
Десь в Україні. Коридор псих-лікарні. 2001 рік. 12:43 pm.
 
- Come with me, if you хочеш стать президентом, - сказав робот-термінатор, простягуючи Юлі руку.
- Карасьов?! - вирячилась Тимошенко, лежачи в ногах у термінатора і нервово ковтаючи слину.
 

10 хвилин до цього.
 
Юля сиділа в одиночній камері нерухомо, застигшим поглядом сверлячи підлогу. Їй пригадувались події кількарічної давнини, коли її життя кардинально змінилося. Тоді з майбутнього до неї прийшов Нестор Шухрич. Його місією було захистити Юлю і не дати створити широку коаліцію, яку було проголошено 2 вересня 2008 року. Саме цього дня рейтинг Юлі рухнув, зазнавши ядерного інформаційного удару від Яценюка. По всій Україні відкрився Фронт Змін, владу над людством захопили кролики і лише невелика частина залишків колишньої політичної еліти продовжувала спротив. Повстанців очолив Лідєр - Віктор Федорович Януконнор. Він впевнено закріпився в окопах лівобережжя вів активний опозиційний спротив.
 
Немаючи змоги остаточно знищити рейтинг Януконнора в теперішньому, Яценюк відправляє в минуле кіберполітолога, щоб убити рейтинг Юлі і щененародженого на великій політичній арені Віті. На захист себе любимого, зігравши на випередження, Лідєр відправляє Шухрича, тому що передбачливий. Так на великому електоральному полі відбувається битва за майбутнє, в якій зло як завжди програло, а добра не було апріорі.
 
Кіберкролики були переможені, Судний День попереджено, ширку відмінено. Проте для психіки Юлі такі кардибалєти з рейтингами не обійшлися безслідно, та ще й Ющенко не оминув можливості пригнати з майбутнього своїх козачків з колишнього секретаріату, які вже постаралися приладнати Юлю куди треба. Так вона опинилася в чотирьох білих, обшитих мякою тканиною стінах.
 
А ще вона назавжди зненавиділа Сєню, плейбой і рекламу енерджайзера.
 
І так вона сиділа, нерухомо дивлячись в підлогу, годинами, днями, тижнями. Поки врешті не вирішила – „справедливість є, за неї варто боротися”. Толкнувши спіч перед електоратом із кількох душевнохворих сусідів, вона закликала народ брати штурмувати владу і владні структури – санітарів і кабінет главврача. А далі з’явився Карасьов...
 

Траса на Дніпропетровськ. 12:58. За кермом автомобіля термополітолох, на задньому сидінні Юля, поруч з нею Вітя з ще маленьким рейтингом.
 
- Що ти тут робиш??? – репетувала Юля. – Ми ж змінили майбутнє! Коаліція не створена! Судний День відмінено!
- Судний День нєізбєжен, - холоднокровно проказав Карасьов. – Ви лише відстрочили його.
- Але це немажлива! Я і мая каманда ніколи не підема нінаякі підкилимні дамовленості з олігархічними клонами! Ширка ніколи не буде створена!
- В результаті вашої кааамандної політики, - безстрасно говорив термінатор, - криза розвалить економіку і ваш рейтинг, а олігархічні клани стануть кланами просто багатих людей. В червні 2009 року буде створено Ширку, після чого Яценюк виведе народ на вулиці.
- А я? – втрутився майбутній Лідєр. – Малиш, развє я хуже сабакі? Я шо, не виведу народ на вулиці? А як же аранжевиє криси, руській язик, Ахматова і Бобиль, а как же об’єдєніцца і падаждать?
- Підожди, Вітя! – пожурила його Юля. – Ну добре, припустимо – тільки припустимо! – що ширка буде створена, хоча я афіційна заявляю, що це змова проти мене злачинців і алігархів! – ти то чому не з Яценюком, чому ти допомагаєш нам! Тобто всьому українському народові...
- В майбутньому Лідєр спротиву зловив мене і перекуп... перепрограмував, - запнувся Карасьов. – Він послав мене.
- Він послав тебе в минуле, щоб врятувати нас! – зрадів Вітя.
- Ні, він просто послав мене, - констатував Карасьов.
- Но кто же тагда астановит етіх казлов, каториє нам пастаянна мєшают жить?
- Віктор Ющенко, - мовив Карасьов. - Він підняв руку і скзав, шо Лідєра повинні обирати всаенародно.
- І все? Судний День відмінено? – зойкнула Юля. – Чому ж ти в минулому?
- Тепер всім нам місце лише тут, в минулому...
 
***
 
- А Чорновецький, він теж з майбутнього?
- Важко сказати... Можливо він просто загубився у часі і просторі.
© Мак [14.06.2009] | Переглядів: 5992

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.8/7

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook